Joves, heu vist mai en directe com es sonoritza una pel·lícula? Us agradaria provar de fer-ho? Us imagineu quins aparells, instruments i micròfons calen?

El so és una part molt important del cinema: genera sensacions, expressa emocions i ens transporta d’un lloc a un altre. És per aquest motiu que arriba el #01 Laboratori sonor de Primera volada, un espai d’acció audiovisual i cinematogràfica, pensada per a artistes de 15 a 18 anys. La sessió, que es farà al Cinema Zumzeig, començarà amb un concert en viu en què Planeta Salvatge ens mostrarà, amb l’acció artística directa, què es pot fer quan parlem de sonorització experimental. Després del concert, Irma Marco i Josué Coloma presentaran els instruments i dinamitzaran un taller pràctic on experimentarem amb tot tipus d’andròmines electròniques i micròfons extranys per formar un gran grup d’improvització i sonoritzar col·lectivament una projecció. No es requereixen coneixements previs, només ganes d’experimentar.

És així com els nois i noies podran aprendre a sonoritzar una pel·lícula, a fer una banda sonora amb una capsa de cereals i a generar tensió dramàtica amb un pedal. La inscripció és gratuïta i està oberta fins al 26 d’abril.

Què: #01 Laboratori Sonor (Primera volada).
On: Cinema Zumzeig (carrer de Béjar 53).
Quan: Diumenge, 29 d’abril, de 12:00 a 16:00 (dinar inclòs).

Més informació.

Foto: Markus Spiske

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa