A “Pausa” un generador de patrons binaris crea ritmes interpretats per un sistema audiovisual de síntesi, produeix variacions tímbriques a la part de flauta interpretada en directe i crea capes d’imatges en moviment a partir de formes abstractes.



Catorze recomana tres propostes que l’Auditori ofereix aquest dissabte 28 d’abril.

Pausa és una obra ideada per l’artista multimèdia Benton C Bainbridge i la flautista i compositora Barbara Held, que explora el límit que separa les instal·lacions audiovisuals de les obres performàtiques. Plantejada en doble format, la proposta comença amb el concert quadrifònic de la flautista Barbara Held a les 18:00, a la Sala 4 Alicia de Larrocha. A les 19:00, al hall de la Sala 2, hi haurà una instal·lació audiovisual en què un generador de patrons binaris farà ritmes a través dels samplers de la flauta que s’hauran anat captant durant el concert.

A les 20:00 serà l’hora del grup austríac PHACE. Amb la soprano Daisy Press i sota la direcció de Nacho de Paz, interpretaran l’òpera, amb vídeos multiprojecció i amb música electrònica, An Index Of Metals, que el compositor italià Fausto Romitelli va concebre, amb el videoartista Paolo Pachini i la poeta Kenka Lèkovich, poc mesos abans de morir.

Què: el concert i la instal·lació audiovisual PAUSA i l’actuació de PHACE.
On: a l’Auditori de Barcelona.
Quan: el dissabte 28 d’abril a les 18:00, 19:00 i 20:00.

Més informació: de PAUSA i de PHACE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa