Catorze recomana l’obra Temps salvatge, de Josep Maria Miró i dirigida per Xavier Albertí. La podrem veure a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya fins al 17 de juny. Hi actuen Manel Barceló, Carme Elias, Sara Espígul, Borja Espinosa, Eduard Farelo, Marina Gatell, Alicia González Laá, Míriam Iscla, Laia Manzanares i Malcolm McCarthy.

La cara fosca d’una comunitat s’enfronta a les seves pitjors pors. Una tranquil·la urbanització fronterera organitza una celebració al pavelló municipal, situat a la sortida de la localitat, a prop d’una zona boscosa per on es comenta que transiten persones estrangeres de manera irregular. Amb l’aparició de diverses pintades amb missatges amenaçadors, s’apoderarà de la població una espiral de por, suposicions i violència, que no només trasbalsarà la vida rutinària dels seus habitants, sinó que acabarà pertorbant greument les seves normes de convivència.

Què: Temps salvatge.
On: A la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya.
Quan: fins al 17 de juny. Els dimecres a les 19:00; de dijous a dissabte a les 20:00 i els diumenges a les 18:00. Durada: 2 hores i 45 minuts (amb entreacte inclòs).

Més informació.

Foto: May Zircus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa