L’il·lustrador Alex Noriega diu que les coses de la vida l’atabalen, però té algunes idees clares. Com les que plasma en aquestes catorze vinyetes.

1. Està bé tenir grans desitjos i expectatives, però mantinguem-los dins d’uns límits lògics… “Vull ser el nou Michael Jackson”.2. El teu salari no determina com ets de bona persona.3. Algunes de les persones més interessants que conec no saben què fer amb les seves vides.4. És un fet que les grans empreses et xuclaran la sang i l’ànima. Intenta evitar-les.5. No amaguis res i no tindràs res a amagar.
“…i aquesta la meva col·lecció de porno anal”6. Analitzar en excés et pot dur a conclusions equivocades.
“T’estimo”. “Quina n’has fotut, aquest cop?”7. Troba algú amb qui puguis riure de qualsevol cosa i la resta anirà bé.8. La culpa és una emoció inútil.9. No et pots desprendre de les teves pors, pero pots aprendre a conviure-hi.
“Més te?”

10. La diversió és un concepte relatiu.11. Pensar massa en un problema no necessàriament el fa més fàcil de resoldre.12. Ningú et concedirà els teus desitjos, és millor que t’espavilis per fer que es compleixin.13. Les persones que sempre diuen la veritat sense tenir en compte el mal que puguin fer als altres són idiotes.
“Ho estàs fent tot malament…”14. Sempre sigues tu mateix, si no és que ets un arrogant de merda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa