Adoptar un grill

14 il·lustracions on conviuen natura i infància

L’amistat entre dos nens de tot just un any és el que ens va connectar. La Noemí és una il·lustradora consagrada i la Marta és periodista, però pinta de fa molts anys. Entre canvis de bolquer, càlculs d’hores de son, xerrades fractals sobre introducció d’aliments, mocs, rutines alterades i “espera que em crida”, “espera que m’ajupo”, “ai, que cau”, “portes tovalloletes?”, i “vinga, avui aquest cafè amb croissant enmig de tota aquesta alienació (passatgera)” se’ns va acudir unir sobre paper els nostres dos temes preferits, infants i animals, i a veure què passava.

Unim els delicats nens dibuixats amb grafit de la Noe amb els animals pintats a tot color de la Marta. Natura i infància contrastada, contraposada però fusionada alhora, comunicant-se en una única veu, convivint en un mateix univers. El resultat d’aquest procés són obres de petit format en les quals posem tendresa i humor i tota la nostra cura. Peces pensades per donar calidesa a un dormitori infantil, a un menjador o a una sala de jocs. Companyia poètica.

Vam voler posar un nom a l’«experiment» i vam buscar-ne un on hi cabés tot això. Ens va venir al cap aquesta imatge: es fa de nit, és estiu i del silenci emergeix el cant d’un grill. Aquest petit i enèrgic insecte ens fa pensar en la natura, el cel estrellat, contes i riures. El vam adoptar per al nostre projecte de llapis i pinzells, Grillo en casa, i aquí segueix, acompanyant-nos mentre el veiem créixer com una criatura més.

1.

Grillo en casa2.

Grillo en casa3.

Grillo en casa4.

Grillo en casa5.

Grillo en casa6.

Grillo en casa7.

Grillo en casa8.

Grillo en casa9.

Grillo en casa10.

Grillo en casa11.

Grillo en casa12.

Grillo en casa13.

Grillo en casa14.

Grillo en casa

Comentaris

  Anònim Gener 22, 2020 9:37 pm
  M'agraden molt els dibuixos i el projecte Felicitats a les due
  Loreto Gener 23, 2020 9:44 am
  Grillo en casa, una maravilla todo lo que hacen Marta y Noemí, te enamoras de sus personajes, de sus historias que tanto te recuerdan a tu niñez, con esos dibujos fantásticos y pintados tan bien. Tuve la gran suerte de exponer su obra el año pasado en Barcelona y fue un éxito!! Un abrazo Grillo en casa. Una admiradora
  Salina Gener 23, 2020 2:49 pm
  Preciosos!!
  Anònim Gener 23, 2020 8:03 pm
  Espero que aquesta amistat els segueixi donant aquestes grans aportacions artístiques i literàries. Moltes felicitats!!!
  Clariana 28-1-20 Gener 28, 2020 10:19 am
  Dibuixos molt bonics.... però m'hauria agradat molt conèixer el grill.... Perquè l'amagueu?

Nou comentari

Un ramito de violetas
A veces sueña y se imagina/ cómo será aquél que tanto la estima
Més entrades...
I el plaer de les dones?
14 dibuixos de Lyona sobre els tabús, la ignorància i la pressió masclista que reben les dones
Més entrades...