Aprenentatges vitals. Adversitats. Camins que es fan caminant. La vida de dins i la de fora. La manera de tornar a començar. “El dia que vaig decidir compartir les meves il·lustracions, ho vaig fer amb la intenció de compartir energia positiva, a través de vinyetes positives i reflexives. Sense oblidar la mica d’humor que sempre és tan necessari.” Basta de Chácharas és el perfil de Facebook en què la il·lustradora La Flaca aconsegueix que en cada dibuix ens hi puguem veure tots.


1. Sempre hi ha un camí possible per a cada dificultat.


2. Moltes vegades la sortida és cap a dins.3. A la tempesta se l’anomena “temporal” perquè passa… no ho oblidis.4. Empassar-se les paraules és el pitjor dels hàbits alimentaris… s’indigesta el cor.5. No és qüestió de temps… és qüestió de prioritats.6. Aprendre a aixecar-se… també a caure.7. Jo puc! I si no creus el mateix de mi, el problema és teu, no meu.8. Si és amor de veritat, no la pots deixar escapar!
No ho entenc. Si és amor de veritat, per què voldria escapar-se?9. El valent no és valent perquè té por… és valent perquè fins i tot amb por ho fa.10. Canviar la forma de veure les coses és el que canvia les coses.11. Posar-se al lloc dels altres pot ser difícil al principi, però amb el temps es transforma en una bonica forma de caminar.


12. A vegades seguir endavant vol dir tornar a començar.13. Les passes que no ens animem a fer també deixaran petjada.


14. Mira, una estrella fugaç.
Mira, un ser fugaç.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Magda C. O. a juny 30, 2017 | 19:11
    Magda C. O. juny 30, 2017 | 19:11
    Quina meravella!
  2. Icona del comentari de: amalia a agost 16, 2017 | 23:03
    amalia agost 16, 2017 | 23:03
    gracias simpaticos dibujos y preciosas las frases siempre de animo... para no desalentar! gracias otra vez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa