La cara bona de l’amor

14 il·lustracions que retraten els millors moments de la vida en parella

Arxivat a: Galeria, Passadís

Hi ha petits moments del dia a dia que delaten una estima compartida. L’il·lustrador Puuung, a la col·lecció Love Is, ha dibuixat la rutina idealitzada d’una parella heterosexual. Tot i que l’amor no és sempre flors i violes, aquestes catorze il·lustracions ens conviden a imaginar-ho.

1.


 

2.


 

3.


 

4.


 

5.


 

6.


 

7.


 

8.


 

9.


 

10.


 

11.


 

12.


 

13.


 

14.Comentaris

  Anònim Abril 25, 2016 7:14 am
  Són deliciosos!
  Alfred Blanch Gisbert Maig 1, 2016 12:07 am
  Llàstima que aquestes il.lustracions només mostren un tipus de parella...
  Anònim Maig 1, 2016 10:16 pm
  Doncs per mi, aquestes il.lustracions representen a totes les parelles que existeixen a l'univers, perquè transmeten l'essència, que es invariable encara que en canviem el subjecte. La complicitat, el compartir, l'instint de protecció i el voler fer feliç a l'altre, entre d'altres, són denominadors comuns en tots aquells que s'estimen, independentment de la seva condició.
  CapitanRafa Maig 5, 2016 7:39 pm
  Algo deu fallar si donant-se aquestes situacions....la relació s'acava!!! I es que les ocultacions destrossen la parella. Si un dels dos permet el joc amb un tercer...a la merda tot!!!
  Miriam28 Juliol 26, 2016 12:36 pm
  És possible que ni tan sols l'autor s'hagi adonat del missatge subliminal de la dona a la cuina, i l'home protector... O al menys això vull creure. Certament, només un tipus de parella, i només un tipus de relació.
  Anònim Gener 8, 2017 9:44 pm
  Deixeu de mirar el génere del personatge i fixeu-vos més en el que transmet, cadascú es pot identificar més en un paper o un altre perquè al final aquesta es la essència ( cuidar i valorar a l'altra persona).
  Anònim Gener 10, 2018 5:01 pm
  Dons aixo... que sembla soc l'unic que veu la numero 8. On es el xicot el que esta cuinan. Molt boniques, em sento identificat en gairebe totes

Nou comentari

Juan Miguel Morales
Envia'ns un àngel que sigui com tu
Aniré com quan anàvem junts/ darrere les teves passes,/ d'esquena al futur
Més entrades...
Les flors de cada mes
Un calendari ens ensenya què floreix, de gener a desembre, en un jardí molt especial de Londres
Més entrades...