Les coses que no diem

14 il·lustracions que retraten situacions en què intentem passar desapercebuts

Arxivat a: Galeria, Passadís
Hi ha tot de coses que ens passen a totes però, per vergonya, no en parlem. De pèls, suors, la regla, manies, aquelles il·lusions que ens fan por dir-les en veu alta, no fos cas que s’evaporessin. Becky Barnacoat és una il·lustradora que, més que parlar-ne, ho dibuixa així. 

1. 2. Provant-me pantalons estrets. Expectatives i realitat.3. 4. Només necessito deu minuts per dutxar-me, però després necessito una hora per quedar-me mirant el buit. 5. Per què les dutxes són una merda?6. Tinc una carta de Sant Valentí? Podria ser? Serà ell?
—Penso que ets preciosa. Petons, mama. 7. Quan t’emproves una talla massa petita i de sobte t’adones que no saps com sortir-ne. 8. Oh! És l’hora de la meva depilació anual. Perfecte!9. Asseure’s en un seient de plàstic a l’estiu.
—Déu meu, quin mal. 10. Després de depilar-me a la banyera. 11. Expectatives de les calcetes de blonda i realitat. 12. Com estic quan m’aixeco tenint la regla.
Com em penso que estic. 13. Com et cuides tu. 
Com em cuido jo. 14. Si ja en tinc trenta, per què continuo tenint por de trepitjar les línies?

Comentaris

    Anònim Gener 31, 2018 12:05 am
    M'han agradat molt, m'hi sento identificada ? Si em permeteu, però, la 11 està mal traduïda: lacy pants són calcetes d'encaix (lace = encaix), és un "fals amic" ;)
    Anònim Gener 31, 2018 6:55 pm
    La traducció d'"encaje" és blonda, si estem parlant de teixits!

Nou comentari

Les flors de cada mes
Un calendari ens ensenya què floreix, de gener a desembre, en un jardí molt especial de Londres
Més entrades...