Estar trist, abatut, tenir moments en què l’ànim se’ns desinfla i se’ns fa esquifit, és el més normal del món. Aquestes il·lustracions de Giulia Pintus legitimen aquests sentiments.

1.

Giulia Pintus2.

Giulia Pintus3.

Giulia Pintus4.

Giulia Pintus5.

Giulia Pintus6.

Giulia Pintus7.

Giulia Pintus8.

Giulia Pintus9.

Giulia Pintus10.

Giulia Pintus


11.

Giulia Pintus12.

Giulia Pintus13.

Giulia Pintus


14.

Giulia Pintus

Comentaris

  1. Icona del comentari de: lira-9 anys a març 19, 2020 | 16:03
    lira-9 anys març 19, 2020 | 16:03
    tenen molt santimen i jo em sento i gual porto 7 dias sense sorti de casa i nomes veig les mebes amigues i famiiar per whuasapp i em sento soal i nomes em consola el meu peluix ositu . Pero tambe hi ha momens positius al llarg del dia la meva mara menseya a tocar el piano i es molt divertit i tambe pintu i mo paso be . No puc di que tot sigin flors i violes perque tambe hi ha momens avorrits .Vull que aixo secavi i tot jus acaba de comensar
  2. Icona del comentari de: Blanca esfera a març 21, 2020 | 13:51
    Blanca esfera març 21, 2020 | 13:51
    Realment són dies d'incertesa i de por perquè no negar-ho però és el moment de fer una pausa i aturar-nos a reflexionar en lo més important de les nostres vides que es la salut i els nostres éssers estimats de que serveix sempre corre i viure per treballar. És treballa x tenir qualitat de vida no ens hem d'enganyar però amb menys tb podem passar. A vegades han de passar catàstrofes perquè reaccionem i siguem solidaris i per veure que necessites l'escalf de la gent. La soletat es aterrant. #Jo em quedo a casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa