“Fas que el meu estómac es regiri, m’agradaria gaudir del meu esmorzar sense haver-lo de vomitar”. “La pròxima vegada que treguis els pits en públic a un cafè o a on sigui, diré que dos o tres homes es moguin fins a la teva taula i te’ls mirin bé”. Perles com aquestes són les que ha hagut d’escoltar la fotògrafa australiana Suzie Blake, mentre donava mamar el seu segon fill, nascut el 2015. Va ser llavors quan també va donar llum al projecte What Does Breastfeeding Look Like?

Durant tres anys ha retratat mares de tot el món alletant els seus fills: des del Regne Unit i Itàlia fins a pobles aïllats del Brasil. “La idea d’aquest projecte va sorgir per la frustració que sento amb la manera com l’alletament apareix als mitjans. No reflecteixen la realitat, les imatges o bé estan estilitzades o bé són poc realistes”. Però també posa sobre la taula una altra polèmica: continuar (o no) alletant els nens després del primer any. Blake va explicar que ho continua fent amb el seu fill de tres anys i que no és l’única, sinó que és una pràctica compartida per moltes mares. Tot i això, encara hi ha qui ho titlla “d’incorrecte, fastigós i estrany”. Per justament ella, amb aquestes fotografies, en vol reivindicar el contrari.1. Jules.

Foto: Suzie Blake


2. Penny.

Foto: Suzie Blake3. Lisa.

Foto: Suzie Blake4. Caitlyn.

Foto: Suzie Blake5. Sarah.

Foto: Suzie Blake6. Eden.

Foto: Suzie Blake7. Erin.

Foto: Suzie Blake


8. Fiona.

Foto: Suzie Blake


9. Georgia.

Foto: Suzie Blake


10. Kate.

Foto: Suzie Blake11. Natalie.

Foto: Suzie Blake12. Nicole.

Foto: Suzie Blake13. Natalie.

Foto: Suzie Blake14. Sally.

Foto: Suzie Blake

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lina a febrer 27, 2019 | 13:01
    Lina febrer 27, 2019 | 13:01
    Jo vaig donar de mamar, durant 3 mesos, als meus dos fills majors bessons. Al meu tercer fill li vaig poder donar durant tres anys i mig. N'estic molt contenta d'haver-ho pogut fer així. La llet materna es l'únic aliment que es "fabrica" naturalment pels nadons.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa