Alicia Vera va conèixer l’Eden quan treballava fotografiant strippers en un club de San Francisco. La complicitat va ser immediata. Van començar un projecte en què la fotògrafa s’apropava al dia a dia de l’Eden. Seguint la seva rutina es va adonar que el sexe era el que li ocupava menys temps (deu o quinze minuts cada trobada), i que invertia el temps sobretot a posar anuncis per captar clients. Amb aquest projecte la Vera vol mostrar la quotidianitat dels treballadors sexuals. “No ho veig com un projecte sobre una prostituta, sinó sobre una dona que està provant de trobar-se ella mateixa. No importa quin camí escullis, tots som humans i tots experimentem les mateixes emocions, tant si treballes a l’oficina de nou a cinc com si ets prostituta”. Us oferim 14 fotos que mostren el dia a dia de l’Eden.

1. L’Eden es banya després d’un llarg dia de feina:

Foto: Alicia Vera2. L’Eden es va enfrontar amb la seva mare quan van parlar per primera vegada de quina era la seva feina:

Foto: Alicia Vera3. L’Eden pren el sol al seu jardí de San Francisco:

Foto: Alicia Vera4.L’Eden comença la jornada comptant els diners que va aconseguir la setmana passada:

Foto: Alicia Vera5. L’Eden retroba les nines de quan era petita i vivia a Lancaster:

Foto: Alicia Vera6. La seva mare li fa unpetó. Ja accepta l’ofici de la filla:

Foto: Alicia Vera7. Es pinta les ungles amb la llum del matí en una habitació de l’hotel Rei de Prússia (Pensilvània):

Foto: Alicia Vera8. Penja la roba de treball perquè s’assequi al pati del jardí de casa de la mare:

Foto: Alicia Vera9. Es torna a emprovar la roba que va deixar enrere quan es va traslladar a San Francisco. Alicia Vera explica que normalment esperes trobar-te una habitació fosca, amb drogues. Però que la realitat sovint és una altra:

Foto: Alicia Vera10. L’Eden té sexe amb un client a l’habitació de l’hotel Rei de Prússia (Pensilvània):

Foto: Alicia Vera11. L’Eden va patir quan es va voler independitzar del seu proxeneta. Ho va aconseguir, però va haver de passar pel jutjat:

Foto: Alicia Vera12. Els caps de setmana són els dies més lents, ja que els clients tenen dificultats per escapar-se de les seves responsabilitats. L’Eden passa l’estona llegint, escrivint o estant sola i avorrida a l’habitació de l’hotel:

Foto: Alicia Vera13. Com que l’horari és poc convencional, l’Eden acostuma a fer migdiades. Això sí, amb el mòbil a prop per si truca algun client.

Foto: Alicia Vera14. L’Eden espera a l’habitació de l’hotel mentre fuma.

Foto: Alicia Vera

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a maig 08, 2016 | 09:00
    Anònim maig 08, 2016 | 09:00
    L'Eden és una dona amb molta fortalesa i que escull com vol ser i com vol viure...l'acceptació de la seva mare, el recolzament i el reconeixement és molt important per poder estar bé i poder-te estimar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa