Som esclaus de la paraula? Podem trobar altres vies per expressar-nos més enllà dels mots o, d’una manera o altra, sempre són presents a les nostres vides? Els límits del llenguatge són els protagonistes de la primera mostra del Comisart, que enguany arriba a la segona edició. Parlo, sabent que no es tracta d’això és la mostra amb què el comissari i crític d’art Juan Canela posa el debat de la creació artística sobre la taula, sigui verbal o no. Canela ha triat obres de 17 autors diferents per tirar endavant l’exposició.

«Autorretrato ciego, escapándome de mí mismo, tratando de recordar el año en que fue publicado». Abraham Cruzvillegas

«What is Seen is Described, What is Described is Seen». Jonathan Monk

Sense títol. Matt Mullican

El punt de partida és una sèrie de treballs de la Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani i de la Col·lecció MACBA que reflexionen sobre el mateix fet lingüístic o comuniquen —a través d’un llenguatge significatiu i original— un escenari propi elaborat a partir de codis personals, històrics, culturals, lingüístics i socials.

Bossa daurada. Dora García

«Not All That Moves Is Red » Matt Mullican

«Autorretrato ciego, escapándome de mí mismo, tratando de recordar el año en que fue publicado». Abraham Cruzvillegas.


Parlo, sabent que no es tracta d’això es podrà visitar al CaixaForum de Barcelona del 30 d’octubre de 2015 al 7 de febrer de 2016. Serà la primera de les tres mostres d’aquest any al Comisart, un programa que treballa per oferir oportunitats als comissaris artístics emergents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa