Foto: Fleur
Foto: Fleur

Catorze recomana Simetries, Reflexos i miralls per ordenar la bellesa, un taller que el CaixaForum Barcelona adreça a famílies amb infants a partir de 5 anys i que programa en diverses dates i horaris fins al 10 de setembre de 2022.

Què tenen en comú una fulla d’un arbre, unes tisores, una papallona, el cos humà o el Panteó de Roma? Sembla una bestiesa intentar relacionar elements tan diferents i, no obstant això, tots comparteixen un tret comú: les formes s’ordenen sota el principi de la simetria.

El taller proposa a les famílies crear a partir del fenomen dels reflexos, amb ajuda dels miralls i també de l’enginy, per obtenir una constel·lació de formes que transmetin sensació d’ordre, d’equilibri i de bellesa, qualitats que percebem en molts dels objectes que ens envolten i també en nombrosos exemples de la natura i de l’art.

L’activitat és gratuïta i semidirigida i té una durada aproximada de 45 minuts. Els infants han d’anar acompanyats, com a mínim, d’un adult i tots els participants han d’adquirir una entrada.

Què: el taller Simetries, Reflexos i miralls per ordenar la bellesa.
On: al CaixaForum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona).
Quan: en diverses dates i horaris fins al 10 de setembre de 2022.

Més informació.

Interior del Panteó de Roma. Foto: Evan Qu
Interior del Panteó de Roma. Foto: Evan Qu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa