“El que faig generalment és posar pel·lícules, sèries o la ràdio. N’escolto els diàlegs i després, quan dibuixo, me’ls imagino”. Sol és una il·lustradora argentina que es va apuntar a un taller de dibuix d’una amiga seva, i va ser ella qui va animar-la a crear un compte de Facebook per compartir-hi el que creava. Com que no gosava presentar-se amb el seu nom, es va inventar el pseudònim Fulana Who. El seu traç parla de les incerteses, dels atreviments, de les pors, però també de les ganes de viure i fer-te teva la vida.

1. No sé com explicar-te que per treure’m de la meva zona de confort m’hauràs de proposar alguna cosa bastant espectacular.2. Tu toca. Qui vulgui escoltar que escolti.3. El veritable problema és quan agafem afecte a les nostres pròpies mentides.4. S’ha d’aprendre a sostenir el que un ha dit.
Encara que a vegades costi molt.5. La meva vida depèn de tantes coses d’una manera tan aleatòria que no vull ni saber-ho.


6. Hi ha una història escrita darrere de cadascú de nosaltres, i una en blanc al davant.
Es tracta d’escriure la pròpia i saber llegir la dels altres.7. Ell va dir: bla, bla, bla. Jo vaig dir: bla, bla, bla. Nosaltres vam dir: bla, bla.
I ningú va escoltar.8. No dic la solució però si algú pogués dir-me quin és el meu problema seria genial.9. És curiós, diuen que la gent mai canvia i jo sembla que no pugui parar de fer-ho.10. La ira és una màscara rere la qual m’amago quan en realitat estic trista.


11. Estàs bé? Necessites alguna cosa? Sí, em poses el tap, sisplau?


12.13. S’ha de fer el que a un li agrada, no et dic sempre però gairebé…


14. És important recordar que la teva vida és teva… i de ningú més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa