El pare també hi és

14 fotos que reivindiquen el rol dels homes en la criança dels infants

Arxivat a: Fotografia, Passadís

El fotògraf suec Johan Bävman va ser pare fa dos anys i va entrar en un univers desconegut fins llavors. Bävman es va adonar que les tasques de cura dels infants han recaigut massa anys en les dones i que calia visibilitzar el rol dels pares. El resultat ha estat aquest projecte fotogràfic, en què retrata pares i fills en moments diversos de la criança.
 

Foto: Johan Bävman

 

Foto: Johan Bävman

 

Foto: Johan Bävman


“Tenir un fill és difícil”, diu el fotògraf, “no dorms prou, estàs cansat, enfadat, frustrat… Estar-te a casa t’ajuda a entendre millor la teva parella i a millorar la relació.” De fet, a Suècia els pares han de deixar la feina obligatòriament durant dos mesos pel permís de paternitat.
 

Foto: Johan Bävman
 

Foto: Johan Bävman
 

 

Foto: Johan Bävman

 

Foto: Johan Bävman
 

Foto: Johan Bävman
 

Foto: Johan Bävman
 

Foto: Johan Bävman
 

Foto: Johan Bävman
 

Foto: Johan Bävman
 

Foto: Johan Bävman
 

Foto: Johan Bävman

Comentaris

  Anònim Gener 8, 2016 1:16 pm
  Jo ho tinc a casa i puc afirmar que el meu home s'identifica amb totes les fotografies vistes i jo molt orgullosa com a mare i dona de que sigui així.
  Isabel Virginia Gener 14, 2016 7:58 am
  Aquestes fotos haurien de ser el més normal en l'época actual. Si encara algú no veu reflexada la seva parella, es que no hem evolucionat.
  ernest ais Gener 14, 2016 2:01 pm
  No ho entenc, cap d'aquests homes somriu.....mal senyal. Cuidar els fills: insuperable.
  Óscar Febrer 9, 2016 2:26 pm
  Davant l'observació estúpida del ernest ais, t'has fixat que no hi ha cap nen que somrigui a les fotos? tu et pases el dia ensenyant les dents?
  Anònim Març 9, 2016 12:02 am
  Somriu el que està banyant als nens a la pica de la cuina...
  David RM Març 13, 2016 11:19 am
  Tenir fills és "el treball" de la teva vida. Formar una familia amb la dona que estimes, educar i estimar els fills, tenir nèts,... Tinc la sort de poder compaginar el treball amb tasques domèstiques i fills. La llàstima és que no tothom pot fer-ho. S'ha de treballar per perdre menys temps en viatges a la feina, passar infinites hores a l'oficina,.. Hi ha feines que es poden fer des de casa i a qualsevol hora.
  Anònim Març 13, 2016 11:40 am
  Orgullos de ser pare i de disfrutar del meu fill, aspirantli els moquets, canviantli panyals, banyantlo.Fentli les papilletes i donantliles.Nomes tinc una enveja molt sana de sa mare i es no poder donarli pit jo tambe..pero disfrute vegent con lil dona sa mare i amb eixa conexio unica i inigualable que tenen tots dos.
  Anònim Març 13, 2016 2:38 pm
  necessito trobar aquestos homes a prop meu, i no en veig gairebé mai... tant em fa si somriuen o no, però que siguin reals ara i aqui!!!!
  Anònim Març 14, 2016 11:34 am
  Es curiós, algunes d´aquestes fotos em recorden a les que tenim a casa. El meu home no dona l´esquena a la criança dels fills, però també em resulta curiós que ell tingui moltes més fotografies d´aquest estil que jo, que he dedicat molt més temps a les meves criatures.
  Anònim Març 14, 2016 3:36 pm
  Veig al meu home refletit amb aquestes fotos. Espero q siguin molts mes
  Anònim Febrer 21, 2019 4:14 pm
  Doncs jo m'hi veig gairebé en totes, excepte la dels dos nadons i la de l'aspiradora, pel demés he estat en totes les situacions. Tinc dos fills i no et regalen res. També he de trencar una llança en favor dels pares que ens ho prenem seriosament. Jo educo els meus fills però també passo estones de riure amb ells i prioritzo aquest fet davant de moltíssies coses.

Nou comentari

La Mercè fa 150 anys
Descobrim qui tocarà als concerts organitzats per Estrella Damm a la festa major barcelonina
Més entrades...