Un part d’emergència

14 fotografies que mostren l'arribada precipitada d'un nadó al món

Arxivat a: Galeria, Passadís

Hi ha impulsos que una no pot parar, com la vida mateixa. Així va ser l’arribada al món del sisè fill de la família Hogan, que va néixer al terra de la sala d’urgències de l’hospital. La fotògrafa Tammy Karin ho va capturar tot. 

“Eren les tres de la matinada i les carreteres estaven buides, gràcies a Déu”, diu Jes, la mare. Mentre el seu marit se saltava algun semàfor en vermell, ella enviava un missatge a la fotògrafa per avisar-la que el nadó naixia ja. 


1. Vaig mirar al meu marit i li vaig dir: agafa’l!2. Això és el que es van trobar les infermeres a les tres de la matinada quan vaig arribar.3. El meu cos empenyia involuntàriament. 4. Estava marejada, en aquell moment. Em van ajudar a estirar-me i el meu cos va començar a empènyer una altra vegada. 5. La infermera li va treure el cordó, que el tenia enroscat al coll.6.7. Ja és aquí!8. El petit Maxwell va néixer a l’entrada d’urgències a les 3:38.

 


9. Només va plorar un moment, després va estar molt calmat. 10. Va ser el part més boig però també el més perfecte.

 


11. No ha sortit gens com ho tenia planejat, però no m’han hagut d’intervenir, tinc un nadó sa i he tingut molt suport de la gent que m’envoltava.12. El nostre fill és l’únic nen. El part més ràpid. Encara ara ho trobo irreal. 13. Les nenes estaven molt contentes per rebre’l. 
 


14. Les nostres cinc filles van venir a veure’l.

Comentaris

    Anònim Febrer 8, 2018 8:08 pm
    Preciós! Que bonic.. i quant amor!!
    Mesnit Febrer 10, 2018 8:11 am
    Lol que fort gracies per compartir-ho. Aquest sera impacient xD

Nou comentari

Joia
I per fi, el que em fa feliç, / ho tinc i vaig mar endins
Més entrades...
Foto: NeONBRAND
Vine a veure el pessebre
El Monestir de Pedralbes convida a gaudir els diorames de l'Associació de Pessebristes de Barcelona
Més entrades...