“Convertir-me en mare m’ha canviat la vida. Ha estat dur, cansat, gratificant, bell, desafiant, aterridor i mil coses més que només qui ha tingut fills pot entendre. Són totes aquestes noves experiències el que m’ha inspirat a dibuixar el meu dia a dia a casa: des de rentar la roba fins als moments més emocionants amb en James, el meu nen, com ho han estat les seves primeres passes. Ho vull deixar dibuixat en un paper per tal que pugueu estimar millor aquests moments fugaços que sovint ens passen per alt”. Així es presenta la il·lustradora Kara Western i així dibuixa aquells petits moments amb el seu fill.


1. Els nadons són tan petits quan estan arraulits entre els teus braços. Llavors, un any més tard, ja s’han fet tan llargs i tan grans. I, tanmateix, encara s’ho fan venir bé per adaptar-se perfectament als teus braços.



2. En James és el meu recordatori constant per estar present. Tinc el mal hàbit de distreure’m amb el telèfon o perdre el temps en lloc de fer alguna cosa útil. Quan em quedo badant, ell arriba amb una joguina i amb tota la il·lusió que juguem plegats.



3. Un cap de setmana normal a casa nostra (faig broma, en James no es pot estar quiet més de cinc segons quan estem tots junts al llit).



4. No pot ser que sigui jo l’única “mala” mare que miri coses no adequades per a l’edat amb el seu fill. Vull dir que només té 18 mesos, probablement no pot entendre el que fa el drac, oi?



5. Pintant amb un nen de dos anys: “Sisplau, no em toquis amb aquest retolador”.



6. Sempre “ajudant”.



7. La nostra última visita al pediatre va ser una cosa així. En realitat totes les nostres visites al pediatre són una cosa així.



8. En James i jo estem aprenent italià, i normalment ho fem durant l’esmorzar.



9. Estàs dormint pacíficament amb el bebè quan de sobte… Bum. Et desperta de males maneres.



10. Quan ell està tenint una època difícil per dormir perquè li estan sortint les dents, però tu no vols engegar a rodar els mesos d’ensenyar-li a dormir sol.



11. La meva àvia va morir fa dos anys, així que en honor seu he fet pa finès (pulla). Tenia un paladar tan dolç que la seva manera preferida de menjar-se’l era amb mantega i extra de sucre, servit amb una tassa ben calenta de cafè; se’l cruspia per esmorzar, dinar i sopar. Va per tu, àvia.



12. Per al meu aniversari, la meva mare em va regalar un mei tai i he de dir que m’encanta, és tan suau i còmode. Quan portes el bebè així el tens tan a prop que quan vaig deixar de fer-ho, quan en James va fer un any, em va fer pena. Vaig pensar que ja pesava massa per dur-lo, però el que passava és que no havia trobat una altra manera de portar-lo. Un any més tard torno a dur a sobre el meu nen petit de 12 quilos i no podria estar més feliç!



13. Cada nit abans d’anar a dormir l’abraço així només un segon, l’abraço fort contra mi. Que bonic, ser mare.



14. Avui les entremaliadures de la dutxa ens han fet descobrir l’aixeta com una gran font de diversió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa