Foto: Emmet
Foto: Emmet

Catorze recomana l’activitat Què és això?, un taller dirigit a famílies amb infants d’entre 2 i 12 anys que forma part del programa Macba en família, ofert pel Museu d’Art Contemporani de Barcelona. Què és això tindrà lloc els dissabtes, des del 2 d’octubre fins al 6 de novembre de 2021 a les 11 h a l’Edifici Meier.

A En família, el Macba ofereix experiències artístiques i educatives obertes a totes les edats, famílies ampliades, amistats i acompanyaments diversos pensades per construir imaginaris i vincles nous a partir de propostes d’artistes que conviden a reflexionar amb el cos, tocar la paraula, conversar amb els objectes i escoltar l’espai. La proposta de Què és això?, a càrrec de l’artista Marina Rubio, és pensar amb els objectes i experimentar amb la tècnica escultòrica de l’assemblatge per imaginar i crear nous objectes inclassificables i, mentrestant, reflexionar i fer-se preguntes: Quina és la línia que separa això de la matèria que ho envolta, i de la matèria de la qual està fet? Això és natural o és artificial? Respira? És inert?

Marina Rubio (Saragossa, 1986) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Amb el seu treball assaja maneres d’interferir en la percepció de les coses que constitueixen la nostra cultura material, que li permeten qüestionar origen i forma, així com els processos de transformació vinculats a la matèria que ens envolta, que ens construeix i que habitem.

L’aforament és limitat i es recomana reservar prèviament a macba@macba.cat. La participació a l’activitat és gratuïta amb els carnets Família i Amic del Macba, o té un preu de 3 € per al públic general.

Què: l’activitat Què és això?.
On: a l’Edifici Meier del Macba.
Quan: els dissabtes, des del 2 d’octubre fins al 6 de novembre de 2021 a les 11 h.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa