Troba l’ou!

L'artista rural Ariadna Goberna ens proposa una activitat per fer amb criatures

Arxivat a: Propostes, Passadís

Em dic Ariadna Goberna, els meus projectes em defineixen com a artista rural. Faig melmelades a l’obrador familiar Melmelada de Montalegre, que tinc a la masia on visc bona part del meu temps. És aquí, a la Baixa Segarra, on aprofito per intervenir en el paisatge: planto arbres o els esporgo perquè després vagin creixent i desenvolupant-se fora del meu control. A banda, també soc professora de francès, i m’agrada recollir les festes tradicionals per treballar-les a classe.

La llebre porta els ous de Pasqua en alguns països del món. Cada any, la meva mare els amagava i amb la mainada de la casa els anàvem a buscar. En trobàvem per tot arreu: a l’era, al bosc, a la vora de casa, a la plaça del fem, al saüquer. Aquest any, amb els meus nebots, havíem de resoldre els ous de llebre d’una altra manera. Els vam pintar i vam fer-ne moltes fotografies. Per això us proposo que, amb els vostres infants, trobeu l’ou de cada fotografia i hi poseu un títol. Molta sort i, sobretot, divertiu-vos!

1.2.3.
4. 5.6.7.8. 9.10.11.12. 13. 

Comentaris

  Tere sureda Abril 21, 2020 9:54 pm
  Crec que els he trobat tots.em fa dubtar el 2 i el 7 M’agradat la iniciativa i també les fotos tan originals amb uns colors preciosos!! ???
  Montserrat i Rosita Montull Abril 22, 2020 1:34 am
  Ens ho hem passat molt bé buscant ous. Però les dies coincidim en que les fotografies ens han agradat també moltíssim. Petonets des del Poblenou.
  arqus Abril 22, 2020 8:30 pm
  Genial!

Nou comentari