A l’esquerra, joves de Txèquia. A l’esquerra, les mateixes persones però amb un segle de vida. Aquest contrast és el que mostra el fotògraf Jan Langer al seu projecte Faces Of Century. Ell mateix comparteix les reflexions que n’ha tret: “Avui en dia hi ha més de 1.200 txecs centenaris. D’aquí a cinquanta anys en seran 14.000. Com veuen la vida aquestes persones havent viscut un període tan llarg?”. I alguns dels aprenentatges: “La majoria d’avis estan d’acord que a mesura que avança l’edat la vida passa més ràpida, fins que, al final, la vida passa en un moment”.

Vlasta Čížková. A l’esquerra amb 23 anys. A la dreta, amb 101 anys.Antonín Kovář. A l’esquerra amb 25 anys. A la dreta, amb 102 anys.Bedřiška Köhlerová. A l’esquerra amb 26 anys. A la dreta, amb 103 anys.Ludvík Chybík. A l’esquerra amb 20 anys. A la dreta, amb 102 anys.


Ludmila Vysloužilová. A l’esquerra amb 23 anys. A la dreta, amb 101 anys.Vincenc Jetelina. A l’esquerra amb 30 anys. A la dreta, amb 105 anys.Marie Burešová. A l’esquerra amb 23 anys. A la dreta, amb 101 anys.Antonín Baldrman. A l’esquerra amb 17 anys. A la dreta, amb 101 anys.Anna Vašinová. A l’esquerra amb 22 anys. A la dreta, amb 102 anys.Stanislav Spáčil. A l’esquerra amb 17 anys. A la dreta, amb 102 anys.


Anna Pochobradská. A l’esquerra al voltant de 30 anys. A la dreta, amb 100 anys.Prokop Vejdělek. A l’esquerra amb 22 anys. A la dreta, amb 101 anys.Marie Fejfarová. A l’esquerra: el seu historial va ser cremat. A la dreta, amb 101 anys.

Nou comentari

El piano

Comparteix

Hi ha una llum que mai no s’apaga

Morir al teu costat/ és una manera tan divina de morir
Comparteix

Jessye Norman, la veu poderosa

Recordem la soprano veient-la interpretar un fragment de «Tristany i Isolda»
Comparteix

You Are So Beautiful

You're everything I hoped for/ You're everything I need
Comparteix

De mi

Som de carn i os i som esquerda

Passadís

Comparteix

El naïf del Duaner Rousseau

14 quadres mostren l'evolució del pintor francès
Equipo Crónica. Sense títol, 1972. Aquarel·la i guaix sobre teixit, 54 x 39 cm.
Comparteix

Tots van ser Picasso

Els Espais Volart exposen la col·lecció de 400 tapets decorats per artistes i escriptors en solidaritat amb el pintor
Comparteix

La Venus de Botticelli

14 obres d'un dels artistes més reconeguts del primer Renaixement
Comparteix

La soledat segons Hopper

14 obres de l'artista més representatiu de la pintura estatudinenca del segle XX

Comparteix