Foto: Jordi Borràs

Catorze, el diari cultural de referència, s’incorpora al Grup El Món des d’aquest mes de maig. Catorze és un diari digital, fundat i dirigit per la periodista Eva Piquer, que s’ha situat com a principal mitjà de divulgació cultural, així com de creació artística i literària. En aquest sentit, Catorze és el mitjà més influent del sector, amb audiències contrastades que registren pics per sobre del mig milió de lectors (navegadors únics, en l’àmbit d’internet) i un sòl sempre superior als 200.000 lectors mensuals. El fet és que Catorze, amb una trajectòria de set anys llargs, es distingeix per una aposta acurada per continguts de qualitat orientats a un públic informat i una línia editorial exigent i independent, que va merèixer el Premi Nacional de Cultura del 2018. També ha rebut el Premi LletrA de projectes digitals del 2015, el Premi Comunicació no Sexista del 2017 i el Premi Marta Mata del 2020.

Així doncs, els continguts de Catorze –que fins ara estaven associats a Nació Digital– s’afegeixen a l’oferta informativa del Grup El Món com a part dels objectius d’expansió planificats per al 2021. Catorze mantindrà íntegrament la personalitat que l’ha portat a liderar la informació cultural a Catalunya i, a més, disposarà de la plataforma i els recursos tecnològics, comercials i de difusió d’un dels grans grups digitals de Catalunya. En definitiva, lideratges sumats per construir la gran plataforma periodística de Catalunya, el primer grup editorial privat en català.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rosa a maig 11, 2021 | 21:26
    Rosa maig 11, 2021 | 21:26
    ENHORABONA. Ara més oberts al Món i amb més lectors i independència, personalitat i mitjans per seguir fent bé el que ja feu. Ànims i endavant!!!
    • Icona del comentari de: Lectora a maig 11, 2021 | 22:44
      Lectora maig 11, 2021 | 22:44
      Enhorabona i molta sort en aquesta nova etapa!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa