Foto: Universitat de Barcelona


Catorze recomana gaudir de la III Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona. La UB Divulga proposa aquesta jornada amb l’objectiu de fomentar l’interès social per la ciència, impulsar la cultura científica en el públic no especialitzat i contribuir a incrementar les vocacions científiques entre els joves i els infants. A l’Edifici Històric de la UB es faran activitats de divulgació, tallers, xerrades i jocs per obrir la recerca del coneixement a la ciutadania d’una manera lúdica.

En aquesta tercera edició s’ofereixen nombroses activitats per a totes les edats. Els més petits podran gaudir d’un racó de lectura i d’una representació de l’espectacle Flebotín, un mosquit del Cretaci del projecte Pinta’m un conte. També podran construir una doble hèlix d’ADN, fer un taller d’iniciació a l’edició de textos a partir de manuscrits de Ramon Llull i de textos científics medievals o realitzar un Iuris test. Descobriran la relació entre la química i el color, viuran la realitat virtual o tocaran fòssils d’organismes unicel·lulars de fa 40 milions d’anys.

A més, l’Institut de Neurociències de la UB programa un neuroconcert per parlar de les emocions que genera la música a partir del diàleg amb músics i neurocientífics i l’acompanyament en directe de cinc veus a cappella. També hi haurà un espai dedicat a la figura de Sabater Pi, especialista en etologia, primatologia i antropologia africana i un taller sobre el patrimoni cultural de Mèxic a càrrec del doctorand Amilcar Varas. Per últim, l’Institut de Ciències del Cosmos organitza una activitat d’astronomia per entendre millor com és la Via Làctia amb una representació a gran escala.

Què: III Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona.
Quan: 12 de maig durant tot el dia.
On: Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa