L’habilitat de fer el ridícul amb gràcia sota un nas vermell, una corbata llarga i unes sabates gegants. La música i el circ que els marquen els gestos extravagants i la destresa de riure’s d’un mateix. Quina enveja, els pallassos, oi?

No t’hi amoïnis, tenim la solució perquè puguis fer el pallasso en família d’una manera divertida i didàctica! La Fundació Catalunya-La Pedrera organitza per cinquè any consecutiu la Festa Pallasso. Serà l’1 de maig de 11 h a 19 h. Hi trobaràs espectacles, tallers, jocs, projeccions, un racó de lectura, i moltes altres activitats escampades per la Pedrera. Aconsegueix dues entrades per aprendre a fer riure amb l’humor de La Bleda, Los Herrerita, Fes-t’ho com vulguis, Perehosta i GAAC.

Los herrita. Un dels grups que actuarà al V Festa Pallasso

Si voleu participar al sorteig, deixeu-nos el vostre correu electrònic en un comentari aquí sota. No publicarem els comentaris per protegir la vostra privacitat.

Si preferiu optar a les entrades a través de la nostra pàgina de Facebook, envieu-nos per missatge privat la vostra adreça electrònica i ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

Foto: Feans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa