Un any sencer és massa temps pels amants dels llibres i la literatura, i per això, entre Sant Jordi i Sant Jordi, el Club TR3SC ens convida a gaudir de lletres, gastronomia i música el dissabte 1 de desembre al Mercat de Nadal del llibre durant una jornada plena de propostes per a tots els gustos en tots els espais de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, rebatejats amb els noms d’autors catalans per a l’ocasió.

La cinquena edició del Mercat de Nadal del Llibre ens ofereix sessions de signatures amb autors, les parades de llibreries, converses i xerrades entorn de la literatura, música en directe i food trucks per entrenir la gana. L’entrada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament aquí. Aquestes són les nostres 14 propostes per fer-vos venir el cuquet de la literatura, també per Nadal.

Foto: Mercat de Nadal del llibre – TR3SC


1. A les 11:00, a la Sala de bàscules / Pompeu Fabra: xerrada Barcelona com a escenari literari. Amb Julià Guillamon, Adrià Pujol i Aureli Vázquez.

2. A les 11:30, a la Sala de Brassatge / Maria Aurèlia Capmany: Petita & gran Simone de Beauvoir, un contacontes perquè els més petits coneguin la història de la filòsofa francesa.

3. A les 12:15, a la Sala de màquines / Manuel de Pedrolo: Lletres d’infantesa, una conversa entre Màrius Serra i Joan Margarit.

4. A les 12:30, a la Sala de Brassatge / Maria Aurèlia Capmany: Petit & gran Stephen Hawking, una sessió de contacontes per fer conèixer als infants i les seves famílies la figura i la importància del físic britànic.

5. A les 13:00, a l’escenari Montserrat Abelló de la Plaça del llibre: Recital poètic amb Josep Pedrals.

6. A les 13:15, a la Sala de màquines / Manuel de Pedrolo: L’amor per la sàtira, una xerrada amb Sergi Pàmies i Màrius Serra.

7. A les 16:00, a la Sala de bàscules / Pompeu Fabra: Rusiñol, entre París i Barcelona, una exploració de l’artista en l’any del seu centenari, amb Raül Garrigasait i Joan Safont.

8. A les 17:00, a la Sala de Brassatge / Maria Aurèlia Capmany: L’elefant Mainú i l’amistat, un taller de signes pensat per a tota la família.

9. A les 17:05, a la Sala de cocció /Raimon Panikkar: Com conviure millor amb els futurs adults, amb el psicòleg i educador Jaume Funes i Maria Climent.

10. A les 17:35, a la Sala de màquines / Manuel de Pedrolo: Records d’infància amb les il·lustradores Roser Capdevila i Pilarín Bayés.

11. A les 18:05, a la Sala de màquines / Manuel de Pedrolo: Trencar silencis, amb la pintora Paula Bonet i la periodista Natza Farré.

12. A les 18:15, a la Sala de bàscules / Pompeu Fabra: Noves veus de la novel·la, amb les autores Eva Baltasar, Marta Orriols, Marta Carnicero,Laura Pinyol, Luna Miguel i Clara M. Clavell.

13. A les 19:30, a la Sala de bàscules / Pompeu Fabra: en el 200è aniversari de l’obra, Una mirada contemporània a Mary Shelley i Frankenstein, amb Ricard Ruiz Garzón i Rosa Rey.

14. A les 19:45, a la Sala de màquines / Manuel de Pedrolo: Com adaptar-se a un món volàtil, un diàleg entre el filòsof Francesc Torralba i Bernat Puigtobella.

Foto: Mercat de Nadal del llibre – TR3SC


Mercat del llibre de Nadal

El dissabte 1 de desembre de 2018 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

El TR3SC, amb la col·laboració d’Estrella Damm i Abacus Cooperativa, organitza una jornada de signatures amb autors, xerrades, activitats familiars sobre llibres i literatura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa