Una altra manera de viure

Estrella Damm estrena la seva nova campanya «Mediterràniament»

Arxivat a: Estrella Damm, La butaca

“Defensar la teva manera de viure és una forma molt bonica de viure. Per això, eliminem les anelles de plàstic.” Així ho ha anunciat Estrella Damm que, a partir d’aquest juliol, començarà a substituir-les per unes de cartró 100% biodegradables. Ho han fet públic a Compromís, la seva nova campanya Mediterràniament que recull i dona continuïtat als vídeos de l’any passat: Ànima i Amants. I on el missatge, davant l’emergència mediambiental que estem vivint, segueix sent el mateix: protegim el Mediterrani.

En el vídeo d’enguany, dirigit de nou per Oriol Villar i realitzat per Nacho Gayán, hi ha una coreografia interpretada per vint-i-quatre ballarins i ballarines de dansa moderna que mostren com d’important és el paper que juguem, per una banda, cadascú de nosaltres, i per altra, entre tots. L’autor de la cançó és Joan Dausà i aquesta vegada la canta Magalí Sare. 


Ànima, publicat l’estiu del 2019, va ser el primer vídeo d’aquesta campanya. La cançó, igual que les altres dues, va ser escrita per Joan Dausà, i la va cantar Maria Rodés: 


Amants, publicat l’estiu del 2019, va ser el segon vídeo d’aquesta campanya. La canta Santi Balmes i Joan Dausà: 

Comentaris

  Anònim Juliol 12, 2020 7:46 pm
  Voldria saber on o com trobar qui són els ballarins participants en aquest projecte tan bonic. Gràcies si em podeu facilitar alguna pista. Salutacions, Helena Cordón [email protected]
  Berta M. Juliol 12, 2020 11:03 pm
  Com sempre, cançó i missatge molt encertats!!!! Tant de bo aquest planeta millori entre tots
  jordina blanch 2020 Agost 4, 2020 2:16 pm
  valdria la pena destacar tambe qui ha fet la coreografia. m'agradaria saber-ho. es destaca productors, realitzadors, directors, compositors, intèrprets musicals, ... i coreògraf/a?

Nou comentari