Foto: Nans Kong Win Chang

Risc, intensitat. Tenir els ulls ben oberts i l’ai al cor fins que arriba la sorpresa, l’aplaudiment i el somriure. El Circ d’Ara Mateix fa parada al Mercat de les Flors, des del 14 d’abril fins a l’1 de maig. El teatre, on les representacions sovint conviuen amb la dansa, aquesta vegada presenta un cicle disposat a ensenyar-nos totes les cares del circ. L’originalitat està assegurada: tant ens obre les portes a un univers creat amb fusta, com penja del cel unes cordes on s’emparren tombarelles i acrobàcies. La senzillesa fa d’equilibrista. I la màgia, que camina per la corda fluixa, arriba, de puntetes, a l’emoció. Al públic.

Sortegem 6 invitacions dobles per als següents espectacles del cicle Circ d’Ara Mateix:

Le vide de Fragan Gehlker, Alexis Auffray i Maroussia Diaz Verbèkeel, el 14 d’abril. Una corda i un violí desafien les altures. Des d’una aparent simplicitat es busquen noves maneres d’alliberar-se. (2 entrades dobles)

InTarsi d’EIA, el 22 d’abril. Ens convida a prendre’ns la vida amb humor, a relativitzar i a fer-ho tot una mica més senzill. (1 entrada doble)

Sapiens Zoo d’Animal Religion, el 23 d’abril. Ens endinsem a la natura i a l’instint més salvatge entre acrobàcies i equilibris. I al ritme de música clàssica i electrònica. (1 entrada doble)

La cosa de Claudio Stellato, del 29 d’abril. A partir d’una matèria primera, la fusta, ens mostra que darrere la construcció i la destrucció hi ha des de la violència i la competivitat fins a la confiança i la complicitat. (1 entrada doble)

Si voleu participar en el sorteig, deixeu-nos el vostre correu electrònic en un comentari aquí sota. No publicarem els comentaris per protegir la vostra privacitat. Si teniu preferència per un dels espectacles, ens ho podeu especificar.

Si preferiu optar a les entrades a través de la nostra pàgina de Facebook, envieu-nos per missatge privat la vostra adreça electrònica (i l’espectacle que preferiu, si és el cas). Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

InTarsi


La cosa1. La companyia Animal Religion

Foto: Marta Garcia Cardellach


2. L’espectacle La cosa de Claudio Stellato

Foto: Alain Julien


3. Le vide, un viatge amb corda suspesa

Foto: Alan Guichaoua Fratellini


«Més enllà de la por i l’estupor, el circ és emoció», diu el director i especialista de circ Roberto Magro. No us perdeu el calendari d’espectacles, així com la informació sobre formació i tallers que s’organitza en el marc de cicle.

Nou comentari

El piano

Comparteix

Chiquitita

Si es que tan triste estás/ para qué quieres callarlo
Comparteix

Tantes coses a fer

La vida és el que et passa/ mentre fas plans per tenir-ho tot lligat
Comparteix

Qualsevol nit pot sortir el sol

Oh, benvinguts, passeu passeu,/ de les tristors en farem fum
Comparteix

My Way

I did what I had to do/ And saw it through without exemption

Passadís

Comparteix

La soledat segons Hopper

14 obres de l'artista més representatiu de la pintura estatudinenca del segle XX
Comparteix

Soc infermer i només tinc dues mans

14 il·lustracions sobre la rutina del personal sanitari
Comparteix

El silenci dibuixat

14 dibuixos plens de força, misteri i profunditat
Comparteix

Glups!

14 dibuixos d'Andrea Zayas que mostren el món sense embuts dels infants

Comparteix