Foto: David Ruano / Grup Focus


Aquests dies ens hem vist forçats a canviar els nostres hàbits per la seguretat de tots. Els teatres han hagut de suspendre les representacions i el públic s’ha quedat a casa. Per això, el Grup Focus, en col·laboració amb TV3, se suma a la iniciativa del sector cultural amb #TeatreACasa i ofereix quatre produccions, que es poden veure en línia de forma gratuïta, perquè tothom qui ho desitgi pugui seguir gaudint de les arts escèniques.

Teatre

Adossats és una obra de Ramon Madaula amb direcció de Jordi Casanovas estrenada al Teatre Romea el 2018.

Durant un 23 d’abril, en una urbanització de cases aparellades del Vallès Occidental, tres Jordis (avi, pare i fill) celebren la diada de Sant Jordi en família.El fantasma de Canterville és una adaptació de la novel·la d’Oscar Wilde dirigida per Josep Maria Mestres que es va poder veure al Teatre Condal el 2018.

Lord Canterville convida a l’empresari nord-americà Hiram S. Otis i a la seva família a passar el cap de setmana al seu antic Castell prop d’Ascot, Anglaterra, però els adverteix que el fantasma de Sir Simon de Canterville, un avantpassat familiar, vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore.
Cinema

El nom, dirigida per Joel Joan, va ser candidata a millor pel·lícula per a televisió als Premis Gaudí el 2018 i es basa en l’adaptació al català, signada per Jordi Galceran, de l’exitosa comèdia Le Prénom, dels francesos Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière.

Una comèdia àcida i brillant sobre les relacions humanes. El nom d’un nadó que encara ha de néixer és l’anècdota que converteix un sopar en un camp de batalla on les bales són els retrets d’allò que ningú ha dit i que acaba sortint en el moment més imprevist.Res no tornarà a ser com abans, una comedia romàntica de Carol López, responsable tant del muntatge teatral com de la pel·lícula per a televisió.

Dues parelles que viuen i treballen a Barcelona que es mostren tal com són, amb els seus desitjos, problemes i les seves contradiccions.

Nou comentari

El piano

Comparteix

Le temps de vivre

tout est possible, tout est permis
Comparteix

Hi ha una llum que mai no s’apaga

Morir al teu costat/ és una manera tan divina de morir
Comparteix

Jessye Norman, la veu poderosa

Recordem la soprano veient-la interpretar un fragment de «Tristany i Isolda»
Comparteix

You Are So Beautiful

You're everything I hoped for/ You're everything I need

Passadís

Comparteix

El naïf del Duaner Rousseau

14 quadres mostren l'evolució del pintor francès
Equipo Crónica. Sense títol, 1972. Aquarel·la i guaix sobre teixit, 54 x 39 cm.
Comparteix

Tots van ser Picasso

Els Espais Volart exposen la col·lecció de 400 tapets decorats per artistes i escriptors en solidaritat amb el pintor
Comparteix

La Venus de Botticelli

14 obres d'un dels artistes més reconeguts del primer Renaixement
Comparteix

La soledat segons Hopper

14 obres de l'artista més representatiu de la pintura estatudinenca del segle XX

Comparteix