Rosa Novell: «La vida t’ensenya moltes coses»

L'actriu ha estat dalt de l'escenari fins al final, tot i haver quedat cega a causa d'un càncer

ROSA NOVELL (1953-2015) 

«M’agradaria no baixar de l’escenari, però tampoc vull que es converteixi en una obsessió. Ara han passat a primer terme la gent que m’estima i que m’estimo, els amics, la parella… he rebut tant d’amor…» El País, 1-11-2014.
 

Foto: LaFotogràfica


«En fer-te gran ets menys orgullós i és més fàcil el perdó. I a mi m’agrada ser així. Perdonar, als amics o a mi mateixa. No em culpabilitzo tant com abans. La maduresa et porta a la reflexió i la reflexió a admetre els teus errors i la possibilitat de cometre’n. La vida t’ensenya moltes coses. Jo sempre intento veure el got mig ple.» Ara, 2-11-2014.

 

Rosa Novell recita Gabriel Ferrater from Enric Juste on Vimeo.

L’última trobada amb Rosa Novell, un article de Care Santos.

Comentaris

  Anònim Febrer 28, 2015 3:04 pm
  Gran artista i millor persona
  Assumpta Malet Març 1, 2015 12:26 am
  Sempre t'he admirat com una gran actriu, però ara ho faig com una gran dona valenta com la que més, sàvia i que per mi és un gran referent de la dona catalana. El meu agraiment per totes les bones estones que m'has fet passar. Un petó molt fort.
  MARIA ANGELS DIEZ GARCIA Març 1, 2015 8:01 pm
  Bona nit: Hos passo aquestes paraules per la gran admiració que l'hi tenia amb en Rosa Novell; donar-v'hos el pesam amb nom de la família amb en Queco i família. Dir-v'hos que era una gran persona una gran lluitadora, i una de les mes grants actrius allà hon les hagin. Molts anims i força que de ben segur que es el que ella voldria. Una forta abraçada a tota la família.
  Maite Ferré Sedó Març 9, 2015 9:18 pm
  Em sap molt, molt greu. Tenia una veu personal, plena de matisos i una mirada que accentuava tot allò que les paraules no diuen. Curiosament la recordo en una sèrie de TV3, de misteri, una mica surrealista. També hi sortia la Vilarasau... La sèrie no va triomfar. Això no obstant, jo n'era addicta... per ella, per veure la delicadesa amb que era capaç d'expressar el que fos... La sèrie, la van treure sense donar més explicacions. A ella, la trobarem a faltar molt.

Nou comentari