Foto: Alfred Mauve


Els dies són curts, les nits són fredes i encara no hem tancat l’any però sorgeixen oportunitats que no es poden deixar perdre. Aquest proper estiu, el Festival Grec viatjarà d’Austràlia a Nova York fent una mirada al món anglosaxó amb bon circ, bona dansa i bon teatre. Una experiència que de ben segur que val la pena compartir i regalar.


Aquest Nadal, el Festival Grec ofereix l’oportunitat de fugir d’obsequis convencionals amb un val regal bescanviable per quatre entrades a escollir entre més de 25 espectacles de Grec Montjuïc del Grec Festival de Barcelona que se celebrarà durant el mes de juliol del 2019. El val de regal es pot aconseguir per 60 euros a través d’aquest enllaç o bé a les oficines del Tiquet Rambles (la Rambla, 99, Barcelona), i per assegurar que no es perdi cap record d’aquest viatge per les arts escèniques, a més de les entrades el Festival Grec completa el pack amb el Quadern de viatge 2019, una llibreta on es poden guardar i mantenir per sempre. Quan s’anunciï la programació del festival, el destinatari del regal podrà veure la selecció d’espectacles entre els quals podrà triar i decidir el tipus de bescanvi: si una entrada per a quatre espectacles diferents, si dues entrades per a dos espectacles, o la combinació que més li convingui.

La programació completa de la nova edició del festival encara no s’ha fet pública, però, seguint un any més amb l’aposta pels creadors i companyies locals, comptaran amb coproduccions del Grec que s’han estrenat prèviament:

La set i la revolució, un espectacle multidisciplinar, estrenat al Temporada Alta, creat, dirigit i interpretat a vuit mans per Pep Ramis, Andrés Corchero, Piero Steiner i Enric Ases sobre la masculinitat. Actituds, gestos i diàlegs aparentment insignificants, que s’utilitzen com a metàfora d’emocions vinculades a les profunditats i contradiccions de l’ànima humana.

«La set i la revolució» Foto: Festival Temporada Alta


Here, una creació sense text estrenada al Temporada Alta que neix de l’experimentació, l’exploració i la trobada de la ballarina i coreògrafa Lali Ayguadé, el ballarí Guilhem Chatir i la soprano Astrid Stockman amb música de Joana Gomila. Una exploració feta pels quatre artistes cap als orígens i la veritat.

«Here». Foto: Tristan Pérez-Martin


Refugi, un espectacle íntim i personal de Marc Parrot amb la direcció escènica de Los Galindos. el músic trenca les barreres de l’escenari i comparteix amb el públic un espai comú que no permet trucs ni artificis, un refugi únic en cada concert.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa