Una història d’amor del segle XXI amb dubtes sobre el futur i amb la distància entremig. Així es presenta el triangle que protagonitzen Álvaro Cervantes, Íngrid García-Johnson i Marcel Borràs a La vida nostra, el nou curtmetratge d’Estrella Damm.

Dirigit per Raúl Arévalo, descobrim la història de l’Anton, un noi que ha deixat la seva parella, la Cora, i el seu millor amic, en Rafa, per anar a treballar a Amsterdam. Però, tot i que fa un any que hi viu, no sap si va prendre una bona decisió o si era més feliç abans. El detectiu Chad Johnson, interpretat per l’estrella internacional Peter Dinklage, serà una peça clau per treure l’Anton d’aquest embolic. Don’t Fight It (Feel It), de Sam Cooke, és el tema principal de la banda sonora del curt, composta per Toni Mir.

“Rebre aquest encàrrec ha estat tot un honor perquè l’havien dirigit directors tan importants com Alejandro Amenábar i Alberto Rodríguez. He gaudit molt de tot el procés, des del guió fins a escollir les localitzacions. De tot, em quedo amb el valor humà del projecte”. Ho ha dit Raúl Arévalo a la presentació del curt. Álvaro Cervantes ha afegit que “m’interessa molt la trama d’aquest curt perquè no és la típica història d’amor.” Lluny del romanticisme, convida a desancorar-se del passat i a atrevir-nos a viure la vida que hem escollit.

Foto: Estrella Damm

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa