El 19 de juny comença la quinzena edició del cicle musical barceloní Nits d’estiu a La Pedrera, amb un cartell de 13 grups. La música en viu, l’obra de Gaudí i les vistes de Barcelona es combinen en aquesta proposta cultural. Podeu consultar aquí la informació dels concerts.

Sortegem una entrada doble per veure Magnolia el dissabte 20 de juny a La Pedrera

Myriam Swanson

Si voleu participar en el sorteig, deixeu-nos el vostre correu electrònic en un comentari aquí sota, on posa “Feu el vostre comentari”. No publicarem els comentaris per protegir la vostra privacitat. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

Myriam Swanson presenta Magnolia That’s a Plenty
Magnolia és un quartet envellutat i rabiós d’esperit americà que, a més de revisar els clàssics, celebra un repertori amb cançons d’Ella Fitgerald, Etta James, Sara Vaughan o Rosemary Clooney, cançons que acompanyen la Myriam Swanson des dels inicis i que ha volgut compartir amb uns músics brillants. El seu primer disc, That’s a Plenty, enregistrat en directe a l’emblemàtic Jamboree de Barcelona, conté un repertori triat per submergir l’espectador en els paisatges de Broadway dels anys trenta i quaranta.

– Myriam Swanson, veu
– Alejandro di Costanzo, piano
– Paco Weht, contrabaix
– Ramón Ángel-Rey, bateria
– Convidat: Artem Zhulyev, saxo



14 cançons interpretades per músics que actuaran a Nits d’estiu a La Pedrera



14 cançons interpretades per músics que hi van participar en l’edició del 2014


Més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa