Les noves veus, els nous talents, necessiten espais on poder desenvolupar la seva obra i finestres obertes al públic. Amb aquesta voluntat, el Centre Cultural La Casa Elizalde impulsa el cicle Improbables, que arriba a la cinquena edició dedicat a escoltar el que autors joves de teatre volen explicar de la seva generació.

L’edició del cicle Improbables d’enguany inclou tres experiències escèniques que es podran veure durant el mes de desembre (l’entrada als espectacles és gratuïta prèvia inscripció) al Centre Cultural La Casa Elizalde seguides de col·loquis que abordaran amb el públic i experts els temes tractats a escena. Aquestes són les propostes teatrals d’enguany:


Correspondència, de Jordi Casado.

Foto: Col·lectiu aTemporal


De la carta escrita a mà a la missatgeria instantània, un espectacle que aborda les relacions de correspondència entre les persones: dos personatges es pregunten quin és el valor d’un “t’estimo” que s’envia a través d’una finestra. Una reflexió sobre la manera en què ens relacionem avui dia, sobretot en l’amor.

Dramatúrgia i direcció de Jordi Casado, amb Alfons Nieto i Neus Soler i l’espai sonor d’Arnau Montserrat en directe. Funcions: el dimarts 11, amb col·loqui post funció amb Oriol Puig Taulé, crític i investigador teatral, i dimecres 12 de desembre, a les 20h.


No m’oblideu mai, a partir de la recerca i documentació de Marta Montiel, Elies Barberà i Llàtzer Garcia.


Un espectacle construït a partir d’històries reals sobre un tema silenciat socialment i als mitjans de comunicació, el suïcidi d’adolescents i joves. Què impulsa a una persona que té tota la vida per davant a matar-se?

Dirigit per Llàtzer Garcia, amb Marta Montiel i Elies Barberà i la col·laboració d’Edu Vásquez. Funcions: el dijous 13 i divendres 14 de desembre a les 20h, col·loquis post funció amb Anna de Palol, psicòloga especialitzada en psicopatologia infantojuvenil i psicoterapeuta Gestalt (dijous 13) i Jordi Reviriego, metge i psicoterapeuta (divendres 14).

Hàbitat (Doble penetració), de Roger Torns.


Una obra sobre la necessitat d’exhibir la nostra vida íntima a les xarxes socials, la falsa sensació de llibertat que això encomana i la necessitat d’afecte que projectem, com volem que ens estimin per sentir que formem part del món.

Dramatúrgia i direcció de Roger Torns, amb Diana Gómez, Georgina Latre, Maria Hernàndez, Jaume Viñas i Rafa Delacroix. ​Funcions: el dimecres 19, amb col·loqui post funció amb Oriol Puig Taulé, crític i investigador teatral, i dijous 20 de desembre, a les 20h.

Foto: Lluc Miralles


Cicle Improbables

Durant el mes de desembre de 2018 al Centre Cultural La Casa Elizalde.

Una programació teatral per escoltar la gent jove a través de les obres escrites per elles i ells, que parla d’elles i ells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa