Foto: Magui Dávila


Catorze recomana les jornades M’estic construint una estructura geodèsica de poder, un espai de trobada sobre autoedició gràfica i sonora que es desenvoluparà durant els dies 25 i 26 de febrer de 2019 al Macba de Barcelona.

A mig camí entre la clínica i la fira de ciències, aquest projecte comissariat per Magui Dávila i Maite Muñoz vol ser un espai de trobada d’autogestors i agents implicats en el procés de producció que pretén estimular el debat i la discussió sobre gestió i autoedició de publicacions i de produccions musicals. Els actes programats durant els dos dies són:

Divendres 25 de gener a partir de 17 h: trobada-acampada amb l’objectiu de reflexionar sobre la idea de la fira d’autoedició gràfica i sonora, des de la perspectiva del comissariat i les estratègies de muntatge i producció. Aquest acte tindrà lloc a l’Aula 0 i per participar-hi cal invitació prèvia.

Dissabte 26 de gener de 16 a 20 h: Presentació i exposició efímera dels projectes editorials, que es desplegaran en l’espai jugant amb les idees compartides en el context de la trobada.
Hi particiaran Ainhoa GoGreen i Gómez Selva (OHETE), Autoban, Irma Marco + Clara-Iris Ramos, Mancebía Postigo, Plana + Oficina de Investigaciones Lentas, Tropicana Dreams, Semántica Records (amb Angel Molina i Svreca) i VENDO ORO. La presentació es farà a l’Atri del museu i l’entrada és gratuïta.

Dissabte 26 de gener a les 21 h: Fi de festa amb electrònica en directe amb Ángel Molina i SVRECA en col·laboració amb Enrique Mena de Semántica Records. L’accés és gratuït amb inscripció prèvia obligatòria, ja que l’aforament és limitat.

Què: jornades sobre autoedició gràfia i sonora M’estic construint una estructura geodèsica de poder.
On: Macba (Plaça dels Àngels, 1, Barcelona).
Quan: divendres 25 i dissabte 26 de gener de 2019.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa