Foto: Miquel del Pozo

Quants cops heu seguit una sèrie o un debat electoral a través de Twitter? I quants cops us heu proposat fer activitats culturals piulant? Les conferències sobre art i teoria de l’art han arribat a les xarxes socials, i, concretament, a Twitter. #MA140 és un projecte impulsat per Miquel del Pozo que ofereix sessions de formació cultural i artística els diumenges a les 22 h. L’activitat consta d’unes dues-centes piulades i dura aproximadament una hora. L’objectiu és combinar la teoria, amb les imatges, les descripcions i les aportacions personals. Tot i el temps limitat, els debats tenen continuïtat d’un diumenge a l’altre.

#MA140 significa (M)irar al (A)rte en Twitter (140), en refèrencia al nombre de caràcters permesos. La iniciativa vol generar en els seguidors i lectors inquietud per “aprendre a mirar les obres d’art”. En aquest projecte tenen cabuda les diverses disciplines artístiques, tot i que, de moment, la formació se centra en la pintura. Alguns temes tractats fins ara han sigut: Picasso, Van Gogh, La Capella Sixtina o el Panteó. Les trobades dels piulaires van començar el maig de 2014 i aquest any s’han acabat al juny. De cara la nova temporada, es vol ampliar la presència de la música, el cinema i la poesia.

#MA140 està inclòs al catàleg de Cultsurfing, un programa que treballa per crear xarxa entre projectes culturals singulars i per aconseguir que tinguin més visibilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa