Va començar amb tres mil persones a la primera edició i, en la darrera, va arribar a les 95.000. L’Acústica de Figueres celebra el seu quinzè aniversari consolidant-se com un dels festivals amb més repercussió de Catalunya. I ho fa de l’1 al 4 de setembre, amb més de 40 actuacions distribuïdes a cinc escenaris a l’entorn del Museu Dalí.

El festival que va néixer com a plataforma de promoció dels artistes catalans bufarà les espelmes amb l’espectacle Acústica 15 anys. La banda sonora del nostre país. La direcció musical l’han conduïda Josep Thió, de Sopa de Cabra, i el productor musical Valen Nieto. El cartell reunirà Els Catarres, Albert Pla, Quimi Portet, Mishima, Elefantes, Joan Dausà, Lluís Gavaldà, Mazoni, Sanjosex, Dolo Beltran, Sopa de Cabra i Ernest Crusats de La Iaia.

Durant els quatre dies se sumaran a la celebració músics com Macaco, Muchachito Bombo Infierno, Sidonie, Adrià Puntí, Roger Mas i Kiko Veneno, entre d’altres. A més, els infants gaudiran de l’Acustiqueta, amb espectacles familiars creats per Albert Pla i Tortell Poltrona, que uniran innocència i trapelleria, o per Lluís Gavaldà i Trau, que aproparan als més petits un repertori fet de cançons d’artistes com els Beatles i Bob Dylan.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa