No hi ha res que ens faci sentir millor que riure amb els llavis i els ulls. I és que en un món que té tendència a estar murri i enfadat, sentir-nos còmplices del bon humor d’algú és una d’aquelles coses de la vida que cal cultivar. La Fundació Catalunya La Pedrera ho sap, i és per això que organitza la setena edició de la Festa Pallasso! Totes les famílies que vulguin impregnar-se del tarannà dels qui porten el nas vermell, ho podran fer aquest diumenge 11 de març amb tot de propostes que ens obren de bat a bat el món de l’alegria. És en un clima amè i proper, i d’una forma lúdica i didàctica com es procurarà transmetre aquest esperit en aquesta edició dedicada al mestratge de Joan Busquets, que va morir fa sis anys. Fem un recorregut pels espectacles que, a part dels jocs i tallers, hi podrem trobar.

Tortell Poltrona, entre la tendresa i la complicitat
Horari: 12.30 i 18.00.
Carismàtic i tendre, contundent i ferotge, amb una càrrega d’energia inesgotable combina la innocència i la trapelleria. Amb els seus retalls d’humor i els pessics de fantasia Tortell Poltrona ens presenta un espectacle on recull els seus millors números.



Boîte à CRIC
Horari: 11.15, 13.45, 15.45 i 17.00.
De les joguines trencades i abandonades en fa escultures sonores com l’orgue girafa i l’orquestra de caixes de música. És així com aquest personatge s’obre pas cap al camí de la infantesa.



Xicana
Horari: 12.00, 14.00, 15.00 i 16.30.
La Xicana és una pallassa tendra i innocent que vol fer màgia, però sempre s’equivoca. Tot i això, és amb la participació del públic com aconseguirà sorprendre’ns.



Les fotografiers, Companyia La Tal
Horari: d’11.00 a 19.00.
Els fotògrafs Gastón i Pájago Voladog arriben pedalejant per regalar-nos els seus originals retrats de família. Només ens cal una mica de paciència i el més gran dels somriures, perquè tot i els entrebancs (si no se’ls escapa l’ocellet, si han posat el rodet a la càmera, si troben l’enquadrament perdut) siguem els protagonistes de la foto més esbojarrada que ens han fet mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa