Fa un parell de mesos vam fer una crida d’auxili. Com a digital de cultura en català sempre hem tingut l’aigua al coll, i aquest 2022 de crisis acumulades ha semblat que ens enfonsàvem. Però no volíem haver de desvirtuar-nos ni tancar la paradeta. I vosaltres, per sort, tampoc. El suport que hem rebut ens ha servit d’empenta econòmica però sobretot ens ha ensenyat que si sobrevivim, serà gràcies a les subscripcions dels lectors. Ens fan de flotador i ens omplen de ganes de tirar endavant.

Catorze va néixer el 2014 amb esperit artesanal, una llibertat absoluta i l’objectiu de remar a favor de la cultura. Hem rebut el Premi Nacional de Cultura, el Premi de Comunicació no Sexista, el Premi Lletra de projectes digitals i el Premi Marta Mata. Som un mitjà de divulgació d’allò que es fa en l’àmbit cultural i una plataforma per a la creació literària i artística. Alternem col·laboradors de renom i trajectòria consolidada amb veus noves que busquen i troben una oportunitat de donar-se a conèixer.

Tot plegat ho oferim sense cap mur de pagament i acceptant només anuncis de qualitat. Tenim un futur incert que, ara mateix, depèn de la generositat dels lectors. Prement aquest botó, que a partir d’ara podreu trobar a les nostres peces, veureu les opcions de pagament mensual que oferim:

I una donació puntual la podeu fer des d’aquí mateix:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Concepció a gener 17, 2023 | 19:49
    Concepció gener 17, 2023 | 19:49
    Com puc ajudar sense haver de donar targeta de crèdit? Bizum? Transferència? Em podeu contestar a [email protected]
  2. Icona del comentari de: Catorze a gener 18, 2023 | 16:40
    Catorze gener 18, 2023 | 16:40
    Bon dia Concepció, de moment les opcions de pagament són amb targeta de crèdit o per PayPal. Ens plantegem, més endavant, afegir-hi l'opció de pagament per domicilació. Gràcies!
  3. Icona del comentari de: Àngels a gener 19, 2023 | 14:03
    Àngels gener 19, 2023 | 14:03
    Si us plau, un num de compte per fer tranferència bancària Merci

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa