La lectura és un dels pilars fonamentals de la construcció del nostre coneixement intel·lectual. Ens acosta a diverses realitats, ens ajuda a tenir una visió pròpia del món que ens envolta. A ser capaços d’expressar amb bons arguments els nostres pensaments, les nostres idees. Promoure a lectura dels més petits, des de casa o a l’escola, és fonamental perquè n’agafin l’hàbit i comencin a definir la seva pròpia identitat.

Edicions Jaguar i Boolino llancen una promoció per fomentar la lectura i la cultura catalana. Aquest Sant Jordi, enviaran gratuïtament un exemplar del llibre Sant Jordi i el drac, d’Eva Rodríguez Juanes, a les 1.000 primeres persones que s’hi apuntin. La coneguda llegenda del cavaller es narra acompanyada de les divertides il·lustracions de Kike Ibáñez. Una agradable lectura per iniciar-se en el gust de descobrir noves històries des de ben menuts.

Si voleu optar a un exemplar del llibre, inscriviu-vos en aquest enllaç. Quan ho hàgiu fet, haureu de compartir la promoció a través dels botons de l’aplicació perquè s’hi apuntin cinc persones més. Així la campanya arribarà al màxim de famílies possible. Afanyeu-vos, dura fins que s’esgotin les existències.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa