Un bon acompanyament i assessorament sobre formació és imprescindible per orientar els més joves. Per això, la Universitat de Barcelona estarà present a la Setmana de la Formació i Treball, del 20 al 24 de març, on presentarà la seva oferta formativa. La Setmana de la Formació i Treball inclou el Saló de l’ensenyament, el Saló de l’Ocupació Juvenil i el Saló Futura, i la universitat hi tindrà presència i, durant el mes d’abril acollirà als futurs estudiants en unes jornades de portes obertes.

Saló de l’ensenyament, del 20 al 24 de març

La Universitat de Barcelona hi tindrà un estand propi per donar a conèixer les titulacions que oferirà el curs vinent: 74 titulacions de grau que abasten totes les àrees del coneixement i 12 propostes de doble titulació, a les quals se suma el nou itinerari doble de Sociologia-ADE. A l’estand, situat al Pavelló 1, un centenar d’informadors oferiran atenció i assessorament personalitzats des de quaranta-quatre punts d’atenció.

La Universitat de Barcelona també tindrà presència a l’Espai Ciència del Saló de l’Ensenyament on els visitants podran conèixer de primera mà la tasca de recerca i innovació que duen a terme alguns grups de recerca de la UB en diferents branques del coneixement. A més, diversos investigadors mostraran i compartiran amb els visitants les seves recerques a través de demostracions i experiments científics, per promoure l’interès dels joves per la ciència i la tecnologia.

Foto: Universitat de Barcelona


Saló de l’Ocupació Juvenil, 21 i 22 de març

Enfocat a joves d’entre 16 i 35 anys, la segona edició del Saló de l’Ocupació Juvenil ofereix informació a joves que tot just han acabat els estudis o que volen reorientar la seva vida professional. La Universitat de Barcelona hi serà present oferint orientació i informació sobre la borsa de treball i també impartint el taller Si ets universitari: crea la teva pròpia marca personal.

Saló Futura, 22 i 23 de març

La Universitat de Barcelona també participa en el Saló dels Màsters i Postgraus Futura. Hi presentarà l’oferta per al curs 2019-2020 de títols oficials, propis i de doctorat que incorporen dues novetats en l’oferta de màsters oficials: el d’Humanitats Digitals, i el de Diplomàcia i Organitzacions Internacionals.

Portes obertes, del 5 al 25 d’abril

La Universitat de Barcelona obre les seves portes als alumnes de batxillerat i de cicles formatius per facilitar-los tota la informació relativa als estudis que s’hi imparteixen i ensenyar-los cada facultat des de dins. Les aules on es fan les classes, els diferents tipus de laboratoris, els espais docents, la biblioteca o la secretaria, però també, com que les visites es programen én horari lectiu, els estudiants tenen l’oportunitat de conèixer com és el dia a dia universitari, el professorat i tot el personal. Podeu consultar el calendari de portes obertes de cada facultat en aquest enllaç.

Foto: Universitat de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa