Nit dels Museus 2021 al Museu Frederic Marès Foto: Robert Ramos
Nit dels Museus 2021 al Museu Frederic Marès Foto: Robert Ramos

Catorze recomana La Nit dels Museus, que se celebrarà el dissabte 14 de maig, des de les set del vespre fins a la una de la matinada, a 75 equipaments i espais culturals de vuit municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, que obriran les portes de manera gratuïta.

Després d’una darrera edició marcada per les restriccions, La Nit dels Museus torna a la normalitat obrint les portes d’espais patrimonials, exposicions temporals i col·leccions permanents que se sumen a més de 60 activitats per a totes les edats, com visites guiades, tallers, jocs de pistes i d’escapada, i també concerts, recitals i espectacles de poesia, dansa i teatre, molts d’ells pensats exclusivament per a l’ocasió.

En aquesta edició d’una nit tan especial, es podrà gaudir de fins a 120 exposicions, com Picasso projecte blau (Museu Picasso); El llegat més íntim (Fundació Miró), El Sol. Vivint amb la nostra estrella (CosmoCaixa) o El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015) (Museu del Disseny), L’accés a totes les activitats és gratuït, però en algun cas cal inscriure-s’hi prèviament.

Què: La Nit dels Museus.
On: a 75 equipaments i espais culturals de vuit municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.
Quan: el dissabte 14 de maig, des de les set del vespre fins a la una de la matinada.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa