La il·lustradora francesa Cécile Dormeau dibuixa escenes quotidianes, algunes amb un punt afegit d’imaginació, protagonitzades per dones. Ho fa per mostrar petites postals de la rutina, i de passada, per reivindicar que –lluny dels maniquís i de les modes banals– cadascú és com és.

1.

  

Cécile Dormeau


2.

Cécile Dormeau


3.

  

Cécile Dormeau


4.

  

Cécile Dormeau


5.

  

Cécile Dormeau


6.

  

Cécile Dormeau


7.

  

Cécile Dormeau


8.

  

Cécile Dormeau


9.

  

Cécile Dormeau


10.

  

Cécile Dormeau


11.

  

Cécile Dormeau


12.

  

Cécile Dormeau


13.

Cécile Dormeau

 


14.

  

Cécile Dormeau

Comentaris

 1. Icona del comentari de: demanarsilencicridant a setembre 07, 2016 | 11:45
  demanarsilencicridant setembre 07, 2016 | 11:45
  Sempre en un extrem. Les imatges són bones és quelcom indicutible, no obstant penso que es comet el mateix error el qual es vol disoldre o fer desaparèixer. Avui dia a les botigues i publicitat varia es mostren ela coaos anomenats "maniquí o desitjats" i en aquest article fan una reivindicació de la dona que s accepta, que viu cómode....però de la mateixa MALA manera, es a dir des de l'altre extrem.... No hi ha dones primes acomplexades? No hi ha dones grases que no estan sanes? Penso que es molt bo que algu lluiti per trencar els cànons que estan estipulats però s ha d intentar no cometre els mateixos errors: els de posicionar.se en un dels extems.... M'agradaria recordar que hi ha una àmplia gama de colors, de sabors, de cosos, de complexes...un mon enorme entre el ser extremadament prim o extremadament gras,... I recordar que en qualsevol cas s ha de fomentar l acceptació d un mateix. No podem fer que la gent calli si CRIDEM que callin, i no podem aturar pas ningú estan en continu moviment.... GRACIES.
 2. Icona del comentari de: Anònim a setembre 08, 2016 | 11:39
  Anònim setembre 08, 2016 | 11:39
  Certament ho comparteixo, però en el meu parer afegiria un matís. La bellesa femenina és possible trobar-la en tots i cadascún dels estadis d'aquest ampli ventall de possibilitats de ser. Grasses, primes, blanques, grogues, negres, atlètiques, fofes, cel-lulitiques, pneumàtiques, rotges, rosses, morenes, pelades i peludes. Així doncs, l'extrem de l'antiestereotip, també pot ser objecte de retrat i per què no, de bellesa. Au! Vaig a depilar-me i a seguir amb la dieta.
 3. Icona del comentari de: Pilar Orr a setembre 08, 2016 | 15:28
  Pilar Orr setembre 08, 2016 | 15:28
  Ens em d,asepta uns als altres ,cadascú es un món diferent,i a molta gent que no o enten,amb lo fàcil que's ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa