Si no tinguessis por

14 il·lustracions que dibuixen la fragilitat de la vida

Arxivat a: Galeria, Passadís

La veritat, les ferides, els condicionals i les petites esperances que ens empenyen a viure. Julieta Arroquy és una il·lustradora i periodista argentina. A través del personatge Ofelia, una dona atrapada en un cos de nena, ens mostra un món íntim i personal que cadascú, a la seva manera, es pot fer seu.

1. La veritat fa mal, però cicatritza més ràpid que la mentida.2.3. Hi ha un gran aprenentatge d’acceptar la bellesa de certes coses encara que no es manifestin, exactament, amb la forma amb què les havíem desitjat.4. Si tan sols et posessis una estoneta al meu lloc.


5. Per què serà que, a vegades, valorem més el que no podem aconseguir que el que tenim a l’abast?6. El passat. El present. El futur.7. Repetiu-ho amb mi: només importa l’ara.8. Moltes vegades, en l’escalada per provar de ser importants per a algú, ens oblidem de ser importants per a nosaltres mateixos.9. Em sembla que ara et toca una estona a tu.10. Que difícil és ser mare de tu mateixa.11. Avui no tinc ni un minut per a vosaltres, així que aneu a jugar a fora.12.13. Quan un passa més temps a dins que a fora del seu cap…
és hora de sortir.14. I tu, què t’animaries a fer si no tinguessis por?

Nou comentari

Homes i dones del cap dret
Adeu, turons amics, adeu, rieres, / boscos d'alzines i de roures i fagedes
Més entrades...
Hem sobreviscut
14 fotografies de dones fortes i valentes que han superat el càncer de mama
Més entrades...