Tocar fons. Tornar a néixer. Comptar amb els altres, comptar amb tu mateix. Con todo respeto és una declaració de principis, però també el nom amb què signa l’il·lustrador xilè Leonel Arregui. Cada dibuix és una oportunitat per mirar cap endins i cap enfora, amb una mirada reflexiva que aposta, sobretot, per l’amor.


1. Et trobes bé? No, encara m’estic buscant.2. Ets un lloc bonic per ser-hi i per confiar-hi.3. Necessito tornar a saber qui soc, i així tornar a saber què vull.4. Adeu, fins aviat, et perdono, gràcies, ho sento, benvingut, cuida’t, et necessito, recorda’m, et trobaré a faltar, tornaré.5. Visito el meu passat per agrair-me el present regalat.


6. Caure és també volar (depèn de com t’ho miris).


7. Tot té el seu límit, també el límit.


8. Si reobrim alguna ferida, que sigui per netejar-la junts.


9. Em passa que si m’estimo i em cuido a mi… t’estic estimant i cuidant a tu.10. No et conqueriré. Jo et vull descobrir.11. Et passes el temps veient la vida dels altres i no veus com et passa la vida.12. La por de perdre alguna cosa… la fi de la llibertat.13. Aquest núvol negre que et plou i ennuvola la vida… també t’està regant i ajudant-te a florir.14. Quan estàs bé… es nota.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa