Foto: Madara Parma
Foto: Madara Parma

Un any més, el web de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ha preparat un monogràfic sobre el Nadal, ple de propostes i recomanacions per treure més profit a aquestes festes.

L’especial de Nadal de la Biblioteca Virtual inclou recomanacions de llibres, música i cinema per a aquests dies; una selecció d’obres de temàtica nadalenca; propostes de cuina de festa; idees de decoració i guarniments; les activitats de les biblioteques durant les festes nadalenques; els descomptes especials que és possible gaudir amb el carnet de les biblioteques; els documents més llegits, escoltats i vistos darrerament a les biblioteques i altres suggeriments.


Portal infantil Gènius

Per als més petits de casa, el portal infantil Gènius enguany també ofereix un apartat especial dedicat al Nadal. Aquest apartat està protagonitzat pel Gènius i els seus amics, i inclou, entre d’altres, relats i recomanacions, manualitats, un photocall de retallables de Nadal, el calendari 2022, una carta als Reis, curiositats sobre alguns costums nadalencs, i un munt d’activitats més per a infants que han preparat les biblioteques per Nadal.

Per últim, recordeu que també és possible consultar tots els avantatges del carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Aquest carnet, que es pot portar virtualment al mòbil, permet gaudir dels serveis de totes les biblioteques públiques de Catalunya i ofereix descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la demarcació de Barcelona. Apunta’t al club més gran de Catalunya, tot són avantatges!

El Gènius i els seus amics fan de guia al portal per a infants de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona

Més informació al web de la Biblioteca Virtual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa