Foto: Núria Membrado i Enrique Val


Un llibre que ens ha atrapat unànimement a la llibreria i que sovint recomanem als nostres clients és El port de les aromes, de John Lanchester. L’autor va néixer a Hamburg, va passar la seva infància al sud-est asiàtic i després va decidir tornar a Anglaterra amb la seva família.

Tota aquesta vivència es va traslladar a la seva novel·la i ens permet assistir a l’espectacular evolució de Hong Kong, el port dels aromes, al llarg del segle XX, a través dels ulls del Tom Stewart, un noi anglès que emprèn un viatge iniciàtic des de la seva Anglaterra natal, fugint d’una vida monòtona, així com d’altres personatges que t’acaben sorprenent amb les seves històries creuades.

És un llibre d’aventures que recorda els grans clàssics, que fa volar la imaginació i que ens trasllada amb vivesa a Hong Kong, la veritable protagonista d’aquesta novel·la.





El llibre recomanat

Títol
: El port de les aromes.
Autor: John Lanchester.
Traductor: Joan Puntí Recasens.
Editorial: Editorial Empúries.
Any d’edició: 2004.

Qui el recomana

Llibreria: Llibreria Canillo.
Adreça: avinguda de la Constitució, 133 (Castelldefels).
Qui la cuida: Núria Membrado i Enrique Val.






La llibreria

Som una llibreria independent i generalista que va obrir les seves portes l’any 1988. El seu fundador, Jordi Canillo, químic de professió i apassionat per la lectura, va fer un gir al negoci familiar i va decidir transformar l’antiga merceria de la seva àvia en una llibreria. Amb l’ajuda de la seva neboda Núria, ara al càrrec de la llibreria des de la recent jubilació d’en Jordi, vam començar aquesta aventura que ja té trenta-un anys.

A poc a poc vam anar omplint la llibreria, sempre atents a les peticions dels nostres clients. Així hem crescut, entre llibres i tertúlies, fomentant l’amor per la lectura, en aquest meravellós i complicat ofici, amb l’ànim de ser un espai de difusió de la cultura i trobada de lectors de la nostra ciutat.

Als nostres prestatges es poden trobar les últimes novetats editorials tant de narrativa com d’assaig; una acurada selecció de llibres de fons; clàssics; llibres pràctics de salut, psicologia, cuina, música, cinema i art; narrativa en anglès i francès, així com una extensa tria de llibres infantils i juvenils que cuidem amb especial atenció, intentant sempre impulsar i motivar la lectura entre els més petits.

Foto: Llibreria Canillo



Si et dediques a aquest ofici i vols formar part de la nostra secció La llibreria llegeix, escriu-nos a [email protected] i ens posarem en contacte amb tu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa