Foto: Laura Galve


La Catedral del Mar és una novel·la històrica que em va encantar. Explica com va ser la construcció de Santa Maria del Mar a Barcelona, d’aprendre sobre com es construïa en aquella època i quins motors econòmics es movien per poder aixecar l’església, tot i que destaca sobretot que era la fe de la gent el que més empenyia el projecte.

És un llibre molt ben escrit, amb una trama que enganxa i que recomano tant a una persona d’aquí com de fora, ja que et situa magníficament en la Barcelona medieval i fa gràcia veure com hi ha barris que apareixen en el llibre que encara es mantenen.

Patricia Paz





El llibre recomanat

Títol:
La Catedral del Mar.
Autor: Ildefonso Falcones.
Editorial: Grijalbo.
Any d’edició: 2009.

Qui el recomana

Llibreria: Star Books.
Adreça: Plaça Espanya, 2 (Castelldefels).
Qui la cuida: Patricia, Cristina, Elisa, Pilar i Elena.





La llibreria

La llibreria Star Books és on abans hi havia una de les botigues de la coneguda cadena de llibreries Happy Books, que era d’un conegut de la propietària de l’actual llibreria. Ha anat funcionant fins llavors, amb un fort moviment d’intercanvi de llibres a Barcelona que va ajudar que la llibreria es posicionés.

Star Books segueix la idea de tenir els llibres a mà i d’oferir el producte de manera pròxima als clients. Tot el pla de màrqueting s’ha basat en el boca-orella i ens ha funcionat molt bé.

A Star Books tenim llibres de diferents tipus. Les seccions han anat canviant, però com a fixes tenim butxaca; infantil (dins dels quals hi ha llibres d’aventures i de youtubers que han tret algun llibre sobre la seva vida); ciència-ficció i fantasia, on hi ha hagut un boom arran de Joc de Trons, i col·leccions sobre sèries de Netflix, però mantenim Harry Potter i clàssics de Stephen King. També comptem amb una secció de manga que s’ha anat ampliant a poc a poc perquè hi ha una forta demanda i són difícils de localitzar; de cuina, salut, diccionaris… I els que tenim exposats de manera més vistosa són sobretot novetats. D’altra banda, també tenim els clàssics, tant en les versions adaptades per a joves (com és el cas d’El Quixot o les novel·les de Jules Verne) com en les seves versions originals.

Patricia Paz

Foto: Laura Galve



Si et dediques a aquest ofici i vols formar part de la nostra secció La llibreria llegeix, escriu-nos a [email protected] i ens posarem en contacte amb tu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa