Foto: Fundació Carulla


La cultura transforma, canvia, mou. És l’espina que se’t queda clavada no saps on després de llegir un llibre, de veure una obra de teatre, una exposició. La que t’hi fa tornar, que en algun moment donat t’empara.

“La cultura és un element imprescindible per conviure en societat i per imaginar com millorar-la. La creació cultural mostra tot el seu potencial quan ens interpel·la directament, quan ens fa partícip i ens qüestiona”, diu Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla.

Aquesta fundació fa una aposta clara per la cultura: una eina per a la transformació, un motor per a la millora de la societat. La creació cultural s’ha vist castigada els últims anys per la manca d’inversió, per això es presenta el Premi Lluís Carulla d’emprenedoria cultural. L’objectiu és fer viables i sostenibles nous projectes culturals que ofereixin respostes als reptes que planteja la societat catalana actual.

Els projectes que poden optar al premi

Els projectes que siguin inèdits, estiguin en fase inicial o que vulguin fer un salt qualitatiu es poden presentar al premi. Tant poden ser digitals, musicals, teatrals, de literatura o poesia, fotogràfics, cinematogràfics, científics… Els projectes presentats han d’utilitzar la cultura com a eix de transformació social.

Per a qui

La convocatòria és oberta a particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre.

Inscripció

Del 8 de gener al 8 d’abril del 2018. Els guardonats es donaran a conèixer a mitjan de novembre d’enguany.

Els premis

El premi per al projecte guanyador és de 60.000 euros i dos anys d’acompanyament empresarial. Els dos premis per als projectes finalistes són 15.000 euros i assessorament empresarial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa