Foto: Fundació Carulla


Fa setmanes que el nostre paisatge ha canviat i, tancats a casa, la cultura ens acompanya, ens distreu i consola. Des del primer dia de confinament, podem gaudir d’iniciatives que han sorgit de manera espontània i que converteixen, d’alguna manera, casa nostra en una finestra a una sala de concert, un recital de poesia o un museu.

La Fundació Carulla vol contribuir a fer visibles aquestes propostes i ha creat el compte d’Instagram @laculturatransforma, un espai on caben des de les veus de la soprano barcelonina Begoña Alberdi i els músics Rai Benet, Klaus Stroink i Guillem Boltó, integrants del grup Stay Homas, fins a les manualitats i creacions dels més petits de casa.


Per seguir alimentant aquest espai transformador, aquesta finestra oberta, la Fundació Carulla anima a compartir una imatge o un vídeo dels moments culturals que es viuen a les llars a les xarxes socials (Facebook, Instagram o Twitter) amb l’etiqueta #ConfinamentCultural, o bé mitjançant l’adreça de correu [email protected].

Formar part de @laculturatransforma és així de senzill, i s’hi pot participar amb creacions de totes les disciplines artístiques: poesia, art, pintura, teatre, música, literatura, cinema, fotografia, treballs manuals…, l’únic requisit és que la iniciativa hagi estat creada durant el període de confinament. L’objectiu de la Fundació Carulla amb aquesta iniciativa és fer una crònica de la transformació del confinament, a causa de l’esclat creatiu que estem vivint, i compilar un fons cultural sense precedents en aquest moment històric.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa