Foto: Llibreria La Llopa


Aquesta memòria personal ens dona l’oportunitat d’acostar-nos al Joseph Conrad més real. A l’autor que amb les seves obres, aparentment senzilles, té la capacitat de transmetre la immensitat de l’existència. Un llibre interessant en què Conrad n’és el protagonista.

De forma clara i concreta l’escriptor narra com les seves vivències, records familiars i sensacions personals són els fonaments de les seves obres, i com d’aquesta manera pot transmetre la solitud de l’home davant la natura, la llibertat personal davant les convencions socials i la consciència de ser.


Mar Arenaza


El llibre recomanat

Títol: Memòria personal
Autor: Joseph Conrad
Traductor: Josep Maria Muñoz Lloret
Editorial: L’Avenç
Any d’edició: 2007

Qui el recomana

Llibreria: Llibreria La Llopa
Adreça: carrer Sant Joan, 62 (Calella)
La cuida: Mar Arenaza, Olga Cornellà, Jordi Congost, Encarna García-Muñoz, Mercè Morell, Auzira de Deus i Lluís Vila.


L’ànima de la llibreria: La llibreria La Llopa va obrir les portes ara fa quaranta anys. Va començar en un petit local del carrer Sant Joan i l’any 1982 es va traslladar a la ubicació actual, al mateix carrer. El nou local, molt més gran, va permetre ampliar la llibreria i anar creixent amb els anys.

L’artífex i un dels fundadors va ser en Xavier Gamell, que aquest any s’ha jubilat després de molts i molts anys de feina. Ara continuem embarcats en aquest projecte l’Olga, en Jordi, la Mar, l’Encarna, la Mercè, en Lluís i l’Auzira.

Som una llibreria de fons general amb una vocació clara pel llibre infantil i la bona literatura. Apostem i recomanem els llibres que ens agraden, donem també espai a les editorals independents i no només a les últimes novetats. Ens aliem amb la biblioteca per poder fer presentacions i activitats culturals conjuntament.

En resum: treballem molt, cobrem sempre poc, però ens ho passem bomba! Si això no és passió pels llibres… Si passeu aquests dies per la llibreria, ens trobareu atrafegats preparant Sant Jordi: veureu llibres per a tots els gustos, us recomanarem i sortireu amb el llibre més adequat. Visca la lectura!

Foto: Llibreria La Llopa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa