Potenciar l’emprenedoria i la innovació a l’educació. Aquest és l’objectiu dels Premis Repte Emprèn que organitza l’Obra Social ”la Caixa”. En aquesta quarta edició, s’hi van presentar fins a 1.392 equips. D’aquests, se’n van seleccionar 35 per participar en el Campus Repte Emprèn 2017.

Durant aquestes jornades, els alumnes i professors van posar a prova la seva creativitat, iniciativa, cooperació i esforç. I van desenvolupar els seus projectes amb l’assessorament d’experts de diferents àmbits. D’aquests 35 finalistes, n’han quedat 5 equips guanyadors, entre els quals hi ha 11 estudiants catalans. Són els alumnes de l’Institut Gorgs (Cerdanyola del Vallès, Barcelona), el Col·legi Claret (Barcelona), La Salle Bilbao Ikastetxea (Gorliz, Biscaia), l’Instituto de Enseñanza Secundaria Galileo Galilei (Navia, Astúries) i el Colegio Salesianos Atocha (Madrid).

Han guanyat un viatge formatiu a Silicon Valley amb l’objectiu de seguir treballant en el projecte que han presentat. Allà hauran de superar els reptes que els han marcat els partners dels Premis Repte Emprèn. Fundación Everis, Eurest, SegurCaixa Adeslas, DXC Technology i KPMG els proposen uns objectius per millorar el seu treball. Tindran l’oportunitat de conèixer altres maneres de treballar i aprendre de l’experiència de professionals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa